Diş fırçası Soft ne demek?

İçindekiler:

  1. Diş fırçası Soft ne demek?
  2. Diş fırçası çeşitleri nelerdir?
  3. Curaprox diş fırçası ne kılı?
  4. Curaprox diş fırçası iyi mi?
  5. Elektrikli diş fırçası işe yarıyor mu?
  6. Diş fırçası hangi malzemelerden yapılmıştır?
  7. Elektrikli diş fırçası dişe zarar verir mi?

Diş fırçası Soft ne demek?

Colgate® Slim Soft Siyah Yumuşak Diş Fırçası 17 Kat daha ince uçlu fırça kılları ile dar diş aralarına ve diş eti çizgisine ulaşarak etkili temizlik sağlar. Yumuşak kıl yapısı ile hassas diş ve diş etlerini zarar vermeden nazikçe temizler.

Diş fırçası çeşitleri nelerdir?

Diş Fırçaları
  • Manuel Diş Fırçaları(80)
  • Şarjlı Diş Fırçaları(7)
  • Pilli Diş Fırçaları(1)
  • Çocuk Diş Fırçaları(8)
  • Yedek Fırça Başlıkları(7)
  • Dil Fırçaları(1)

Curaprox diş fırçası ne kılı?

Curaprox cerrahi diş fırçaları ise diş minesini ve diş etini incitmeden derinlemesine temizlik yapıyor. Cerrahi diş fırçaları, 0.06 mm çapında Curen kılları ile özellikle cerrahi işlem ya da radyasyon terapisi sonrasında hassaslaşan diş etlerine tam bir bakım uyguluyor.

Curaprox diş fırçası iyi mi?

Kesinlikle şu ana kadar kullandırım en iyi diş fırçası diyebilirim inanılmaz güzwl temizliyor ve fırça kılları yumuşacık, diş etini tahriş etmiyor.

Elektrikli diş fırçası işe yarıyor mu?

Normal bir fırçayla kıyaslandığında, plakları %100 oranında temizler. Yapılan bir araştırmaya göre 3 aylık şarjlı diş fırçası kullanımın sonunda dişte plaklar önceki haline kıyasla %21 oranında azalmış oluyor.

Diş fırçası hangi malzemelerden yapılmıştır?

Geliştirildiği zamandan beri diş fırçalarında genellikle sentetik fiber kullanılmaktadır, fakat bazen yapımında hayvan kıllarından da faydalanılmaktadır.

Elektrikli diş fırçası dişe zarar verir mi?

Elektrikli diş fırçaları bilinçli bir şekilde kullanıldığında dişlere bir zarar vermez. Şarjlı diş fırçalarını kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar söz konusudur. Bu fırçalar hareketlidir. Bu yüzden fırça başı çalışırken fırça da hareket ettirilirse dişin boyun bölgesinde aşınmalar görülebilir.