Roll on yerine ne kullanabilirim?

İçindekiler:

  1. Roll on yerine ne kullanabilirim?
  2. Deo Roll On nasıl yapılır?
  3. Bitmiş roll on nasıl kullanılır?
  4. Roll on nasıl çıkarılır?
  5. Roll on kanser yapar mı?

Roll on yerine ne kullanabilirim?

1. Rolon yerine: Karbonat
  • Tek yapmanız gereken şey bir yemek kaşığı karbonatla bir yemek kaşığı limon suyunu karıştırmak. ...
  • Diğer bir seçenek ise mısır nişastası ile az miktarda karbonatı karıştırmak ve fazla teri emmesi için koltuk altına uygulamaktır.
Daha fazla öğe...

Deo Roll On nasıl yapılır?

Yapılışı: Balmumunu Hindistan cevizi yağı ile birlikte benmari usulü eritin. Ocaktan aldıktan sonra diğer malzemeleri ekleyip iyice karıştırın. Karışımı boş bir roll-on kutusuna veya uygun gördüğünüz başka bir kaba aktarın. Bir süre bekleyip iyice ılıdıktan sonra katılaşması için buzdolabında bekletin.

Bitmiş roll on nasıl kullanılır?

Eğer roll-on kullanıyorsanız. İçindeki koku bittikten sonra şişeyi çöpe atmayın. Günlük kullandığınız yüz kremini içine koyup yüzünüze bu roll-on şişesi ile sürebilirsiniz. Krem cilde daha iyi nüfuz ediyor hem de cilde masaj yapmış oluyorsunuz.

Roll on nasıl çıkarılır?

Lekeleri kısmı su ile ıslatın ve bir gece boyunca beyaz sirkenin içinde bekletin. Sabah olduğunda lekeli kıyafetleri ılık su yardımı ile temizleyin. Amonyak kullanımı herkes için gerçek bir cankurtarandır. Deodorant ve roll on lekelerini yenen bir madde olduğu için 2 ila 3 dakika içinde sorunu ortadan kaldırır.

Roll on kanser yapar mı?

Habertürk.com'dan Demet Demirkır'ın haberine göre, İngiltere Kanser Araştırmaları Ajansı'ndan gelen açıklama şöyle: "Deodorantlar ve ter önleyicilerin meme kanserine neden olduğu bilgisi asparagastır. Bu ürünlerin meme kanserine neden olduğunu gösteren ikna edici hiçbir kanıt yoktur."