Saç bakımı evde nasıl yapılır kolay?

İçindekiler:

  1. Saç bakımı evde nasıl yapılır kolay?
  2. Zeytinyağlı saç maskesi nasıl yapılır?
  3. Saç Bakım Maskesi ne kadar bekletilmeli?
  4. Saça kil maskesi kaç günde bir yapılır?
  5. Urban Care hyaluronic acid saç maskesi nasıl kullanılır?

Saç bakımı evde nasıl yapılır kolay?

1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 yemek kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı tarçın, 2 adet yumurta ve 1 tatlı kaşığı badem yağını bir kasede karıştırın. Karışımı saç diplerinizden başlayarak fırça yardımıyla tüm saçlarınıza uygulayın. 5 dakika boyunca masaj yaptıktan sonra Halalles şampuan ile yıkayıp durulayabilirsiniz.

Zeytinyağlı saç maskesi nasıl yapılır?

1 çay bardağı zeytinyağını hafif ısıtın ve yağın içine yarım limon 2 tatlı kaşığı bal ilave edin ve tüm saçınıza diplerinden başlayarak yedirin. 15 dakika sonra saçlarınızı ılık su ile durulayın. Saçınızdan maskeyi arındırdıktan sonra şampuanınızdan az miktarda alarak saçlarınızı tekrar yıkayın.

Saç Bakım Maskesi ne kadar bekletilmeli?

Saçları nemlendirmek ve onarmak için uygulanan saç maskeleri saçta en az 10 dakika bekletildiği için başlamadan önce vaktiniz olduğuna emin olun.

Saça kil maskesi kaç günde bir yapılır?

Saçlarınız hala nemliyken, hazırlanan bentonit kil saç maskesini uygulayın. Köklerden uçlara kadar yavaşça uygulayın. 20 dakika kadar bekleyin. 20 dakika sonra saçınızı ılık suyla durulayın ve tüm kilin yıkandığından emin olun. Bu saç maskesini ayda bir veya iki kez kullanın.

Urban Care hyaluronic acid saç maskesi nasıl kullanılır?

Kullanımı: Duş öncesi kuru saça bakım maskesi olarak uygulanır. 5 dakika bekletilir; ardından banyo aşamasına geçilir.