Ininal kart bilgileri nasıl değiştirilir?

İçindekiler:

  1. Ininal kart bilgileri nasıl değiştirilir?
  2. Ininal Kart ye düşer mi?
  3. Ininal telefon numarası zorunlu mu?
  4. Ininal kart kaybolursa ne olur?
  5. Ininal kart TC no istiyor mu?
  6. ininal Kart nerelerde doldurulur?
  7. Ininal Kart Trendyolda geçerli mı?
  8. Ininal Kart Trendyol da geçerli midir?

Ininal kart bilgileri nasıl değiştirilir?

Bilgilerinizi güncellemek için aşağıdaki bilgilerin yer aldığı ve Doğum Tarihi bilginizin güncellenmesi talebinizi içeren dilekçeyi ve önlü arkalı kimlik fotoğrafınızı info@ininal.com adresine göndermeniz gerekmektedir.
  1. TC Kimlik Numaranız.
  2. Kimliğinizde Yer Alan Doğum Tarihi Bilginiz.
  3. Kayıtlı Cep Telefonu Bilginiz.

Ininal Kart ye düşer mi?

Bakiyem eksiye düşebilir mi? Hayır, kart içerisinde bakiyen yoksa herhangi bir ödeme işlemi gerçekleştiremezsin. Yüklediğin kadar harcarsın, borcu, faizi yoktur.

Ininal telefon numarası zorunlu mu?

ininal tarafından, internette işlem yapabilmeniz için sizden hiçbir zaman TC Kimlik numaranız, GSM numaranız, cep telefonu marka-model bilgileriniz istenmez. ... Şüpheli bir durumla karşılaştığınızda lütfen 0850 311 77 01 nolu çağrı merkezimizi arayınız.

Ininal kart kaybolursa ne olur?

Kayıp veya çalıntı durumunda ininal Cüzdan uygulaması üzerinden ya da 0850 311 77 01 ininal Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kartını kullanıma kapatabilirsin. Kendi bilgilerinle kayıtlı farklı bir ininal Kart'ına, kaybettiğin bakiyen aktarılabilir. Hesaba eklenmemiş kartlarda kalan bakiyeler başka kartlara aktarılamaz.

Ininal kart TC no istiyor mu?

Bir kullanıcının ininal'a kaydedilebilmesi için girilen cep telefonu ve e-posta adreslerinin ininal'da daha önce kayıtlı olmaması gerekmektedir. Canlı ortamda kimlik bilgilerinin ( TC Kimlik Numarası, Ad, Soyad, Doğum Tarihi ) kullanıcının kimliğinde yazıldığı gibi girilmesi gerekmektedir.

ininal Kart nerelerde doldurulur?

Nereden Bakiye Yüklerim?
  • Banka ATM'leri ve PttMatik'ler.
  • Migros, CarrefourSA, Şok, Teknosa mağazaları
  • NKolay ve Pratik İşlem noktaları

Ininal Kart Trendyolda geçerli mı?

Kampanyadan faydalanmak için ödemenin ininal Kart ile yapılması gerekmektedir. 30 TL indirim alışveriş anında yansıyacaktır. Kampanya altın ve cep telefonu alımları hariç tüm kategorilerde geçerlidir. Kampanyada kişi sınırı bulunmamaktadır.

Ininal Kart Trendyol da geçerli midir?

Soru: a 101 de geçerli değil diyorlar doğru mu ? Cevap: Merhaba , ininal Kart'ını internette, mağazalarda, yurt içinde ve yurt dışında her yerde kullanabilirsin. Banka kartının geçerli olduğu her yerde geçerlidir.