iPhone 4 e nasıl müzik yüklenir?

İçindekiler:

  1. iPhone 4 e nasıl müzik yüklenir?
  2. eSound ücretli mi?
  3. SoundCloud internetsiz kullanılır mi?
  4. E Sound internetli mi?

iPhone 4 e nasıl müzik yüklenir?

Müzikleri her zaman indirme: Ayarlar > Müzik bölümüne gidin, sonra Otomatik İndirmeler'i açın. Eklediğiniz parçalar otomatik olarak iPhone'a indirilir. İndirme işlemini görme: Arşiv ekranında İndirilen Müzik'e dokunun, sonra İndiriliyor'a dokunun.

eSound ücretli mi?

Sınırsız ve kolay müzik akışı için eSound edinin! ESound uygulamasını ücretsiz olarak alın ve sınırsız kullanın. Tüm uygulama içi reklamları kaldırmak için eSound Premium'a kaydolun. Ödeme, satın alma onayı ile iTunes Hesabından tahsil edilecektir.

SoundCloud internetsiz kullanılır mi?

SoundCloud, ücretsiz olarak kullanıcılarına pek çok özellik sunuyor ama bunlarla yetinmiyor ve daha fazla özellik kullanmak istiyorsanız SoundCloud Premium üyelik edinebilirsiniz. 8.25 Euro olan premium hesabını edinirseniz diğer platformlarda dinlemeye alışık olduğunuz diğer sanatçılara ve şarkılara da ulaşabilir, ...

E Sound internetli mi?

Akış bir internet bağlantısı gerektirir ve sınırsız bir veri planına sahip değilseniz hücresel bağlantılar üzerinden cep telefonu servis sağlayıcınızdan gelen veriler için ek ücretlere neden olabilir. Hücresel veri ücretlerinden kaçınmak istiyorsanız Wi-Fi kullanabilirsiniz.