Köpek Göz Damlası ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Köpek Göz Damlası ne işe yarar?
  2. Köpeklere göz damlası damlatılır mı?
  3. Köpeklerde göz akması nasıl geçer?
  4. Köpeklerde göz iltihabı neden olur?
  5. Genta damla ne kadar süre kullanılır?
  6. Genta damla günde kaç kez kullanılır?

Köpek Göz Damlası ne işe yarar?

Köpek Göz Bakım Solüsyonu Köpek göz temizleme losyonları dostlarımızın gözlerinde ve göz çevrelerinde birikmesi muhtemel tozların, kirlerin ve çapakların yumuşayarak kolay temizlenmesini sağlayan ürünlerdir.

Köpeklere göz damlası damlatılır mı?

Veteriner gözetimi sonrası tespit edilen rahatsızlık, göz damlası ile giderilebilir. Köpeklerde oluşabilen göz rahatsızlıkları, çeşitli göz damlası formülleri ile iyileştirilebilir.

Köpeklerde göz akması nasıl geçer?

Acilen bir hekime danışın! Köpeğinizin göz akıntısını kontrol altına almak için, göz kenarlarındaki tüylerin kısa kesilmesini sağlayın. Şampuan, pire ilacı ve toz gibi rahatsız edebilen dış etkenlere karşı dikkatli olun. Düzenli olarak yumuşak bir havluyla göz kenarlarını temizleyin.

Köpeklerde göz iltihabı neden olur?

Köpeklerde göz akıntısı nedenleri şu şekilde sıralanabilir: Konjonktivit: Alerjiler, yaralanma, doğum kusurları veya gözyaşı kanal problemleri köpeklerde konjonktivit oluşumuna neden olabilir. Konjonktivit hastalığı bulunan köpeklerde sarı yeşil renkli, sulu bir göz akıntısı meydana gelebilir.

Genta damla ne kadar süre kullanılır?

GENTA, ambalaj açıldıktan sonra 15 gün içinde kullanılmalıdır. Son kullanma tarihiyle uyumlu olarak kullanınız. Ambalajın üzerinde belirtilen son kullanma tarihinden sonra GENTA'yı kullanmayınız.

Genta damla günde kaç kez kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Kulak: Etkilenmiş kulaktaki bölge temizlenmeli, günde 3-4 kez ve gece olmak üzere her defasında 2-3 damla şeklinde uygulanmalıdır. Gerektiğinde daha sık damlatılabilir.