Bohem gelinlik nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Bohem gelinlik nasıl olur?
  2. Helen Tarzi gelinlik nedir?
  3. Gelinliğin altına kaç cm ayakkabı?
  4. Gelinliğin altına hangi ayakkabı giyilir?

Bohem gelinlik nasıl olur?

Bohem Gelinliklerin Özellikleri. Salaş gelinlik olarak da adlandırabileceğim bu tarz gelinlikler düz kesim eteği ile dikkat çeken modellerdir. ... Bohem gelinliklerde sıkça gördüğümüz ince kumaşlar yani tül, şifon, ipek ve dantelin hafif yapısı, gelinlikte tiril tiril bir etki yaratır.

Helen Tarzi gelinlik nedir?

Helenistik gelinlik modelleri, kabarık gelinlik tercih etmeyen, sade, zarif ve kendi tarzını yansıtmak isteyen gelin adayları için biçilmez kaftandır. ... Antik Yunan Çağı döneminden esinlenen bir tarza sahip helenistik gelinlik modelleri diğer adı ile helen gelinlik modelleri ile sen de bir tanrıça gibi gözükebilirsin.

Gelinliğin altına kaç cm ayakkabı?

Topuk boyu, gelin ayakkabısı seçiminde oldukça önemli bir kriterdir. İdeal olan, maksimum 3-4 cm platform ve 12 cm topuktur. Eğer uzun topuklu bir ayakkabı alırsanız, gecenin sonunda ayakkabılarınızı çıkartmak durumunda kalabilirsiniz.

Gelinliğin altına hangi ayakkabı giyilir?

Gelinliğin altına genellikle topuklu modeller tercih edilirken, topuklu gelin ayakkabıları da kendi içerisinde; ince topuk, kalın topuk, dolgu topuk ve platform olarak gelin adaylarının beğenisine sunuluyor. Gelin ayakkabıları genellikle beyaz, krem ve gümüş renklerde...