İŞKUR'dan profil nasıl oluşturulur?

İçindekiler:

  1. İŞKUR'dan profil nasıl oluşturulur?
  2. İnternet üzerinden işsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır?
  3. İskur profili nedir?
  4. İŞKUR iş arayan profili oluşturma nasıl oluşturulur?

İŞKUR'dan profil nasıl oluşturulur?

Online olarak İşkur profili oluşturmak için İşkur'un resmi internet sitesi olan iskur.gov.tr adresine giriş yapılması gerekmektedir. Siteye giriş yapılmasının ardından sayfanın sol tarafında bulunan internet şubesi alanına tıklanması gerekmektedir. Bu alan üzerinden İşkur E-Devlet şubesine tıklanması gerekmektedir.

İnternet üzerinden işsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır?

İsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? Hizmet akdinin feshinden sonraki 30 gün içinde en yakın İŞKUR birimine başvurmak gerekmektedir. Başvuru, İŞKUR birimine şahsen gelerek veya elektronik ortamda www.iskur.gov.tr adresinden yapılabilir.

İskur profili nedir?

İŞKUR'dan profil oluşturma iş arayan vatandaşların işverenle buluşmasını sağlamaktadır. İŞKUR profil oluşturma sayesinde meslek bulma ya da danışmanlık alma avantajları sağlamaktadır. İşkur profili oluşturan işçiler uygun işveren bulmayı sağlamaktadır. ... Bu danışmanlar işçiye en uygun iş ilanlarını sunmaktadır.

İŞKUR iş arayan profili oluşturma nasıl oluşturulur?

İşkur profili oluşturmak için ilk etapta İŞKUR'un kendi web sitesine girmeniz gerekmektedir. Web siteye girdikten sonra ana sayfada bulunan “İş Arayan” sekmesine tıklamalısınız. Açılan sayfada “Kayıt Olmak İçin Tıklayınız” yazısıyla karşılaşacaksınız. Ona tıklamalısınız.