Yavuz Bingöl nere doğumlu?

İçindekiler:

  1. Yavuz Bingöl nere doğumlu?
  2. Serpil Sarı nereli memleketi neresi?
  3. Sanatçı Yavuz Bingöl kaç doğumlu?
  4. Kemal Alaçayır aslen nereli?
  5. Ankarali Serpil nereli?
  6. Yavuz Bingöl hangi köylü?

Yavuz Bingöl nere doğumlu?

(56 yıl yaşında), İstanbul, Türkiye Yavuz Bingöl/Doğum tarihi

Serpil Sarı nereli memleketi neresi?

Yıllardır müzik dünyasının içinde olan Türk halk müziği ses sanatçısı Serpil Sarı, İstanbul – Bakırköy doğumludur. Müziğe aşkı çok küçük yaşlarda ortaya çıkmış ve o günlerden beri emekle ve sabırla türkülerin nefesi olmuştur.

Sanatçı Yavuz Bingöl kaç doğumlu?

'te İstanbul'da doğdu. Babası edebiyat öğretmeni Yılmaz Bingöl, annesi Şahsenem Bacı olarak tanınan halk ozanı Şahsenem Akkaş'tır.

Kemal Alaçayır aslen nereli?

Bağlama virtüözü Kemal Alaçayır Erzincan ili Refahiye ilçesi nüfusuna kayıtlıdır. Küçük yaşlarda Almanya'da müziğe başlamıştır. 8 yaşında dünyanın en genç müzisyeni seçilmiştir. Telli çalgı ailesinin neredeyse tümünü çalabilme yeteneğine sahiptir. 6 telli bağlamayı çalabilen ilk ve tek kişidir.

Ankarali Serpil nereli?

Aslen Akhisarlı olan ve Vatan TV'de program yapan Serpil Yeni, geçen ay programında yeni şarkısı Memleketim Manisa'yı okumuştu.

Yavuz Bingöl hangi köylü?

tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası Kars/Sarıkamış'lı edebiyat öğretmeni Yılmaz Bingöl ve annesi de Kars/Sarıkamış 'lı halk ozanı müzisyen Şahsenem Bacı'dır.Yavuz Bingöl'ün Oğuz Bingöl ve Efsun adında iki kardeşi vardır.