Valensey yılan yağlı saç bakım yağı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Valensey yılan yağlı saç bakım yağı nasıl kullanılır?
  2. Yılan yağı saça nasıl uygulanır?
  3. Yılan yağı saç uzatıyor mu?
  4. Yılan yağı saça iyi gelir mi?
  5. Yılan yağı saçta ne kadar beklemeli?
  6. Parlak saçlar için hangi yağ?

Valensey yılan yağlı saç bakım yağı nasıl kullanılır?

Kuru,boyalı ve yıpranmış saçlara uygulandığında kökten uca besler ve hacim kazandırır.Haftada 3 gün boyunca saç diplerinden saç uçlarına doğru eşit miktarda dağıtınız.Valensey saç bakım yağı saçta 2 saat bekletildikten sonra valensey 7 in 1 sampuan ile durulanması tavsiye edilir.

Yılan yağı saça nasıl uygulanır?

Az miktarda saça damlatılan yılan yağı 5 dakika kadar saça masaj yapılarak saç diplerine yedirilir. Saçlara uygulandıktan sonra bir saat kadar bekletilen saçlar yıkanır. Yılan yağının saçın geç uzamasının yanında saçlarda dökülme yıpranma sorunu da varsa saç uçlarına uygulama yapılır.

Yılan yağı saç uzatıyor mu?

Yılan yağı aromatik yağlar içerisinde oldukça faydalı olan yağlardan bir tanesi. Özellikle saçlar için oldukça faydaları olduğu uzun yıllardır biliniyor. Saç çıkarma, saç uzatma, saçların dökülmesi, cansız görünmesi gibi sorunlarda sıkça yılan yağından faydalanılıyor.

Yılan yağı saça iyi gelir mi?

Saçlarına uzamasına katkı sağlayan yılan yağı, saç köklerinin de güçlenmesini sağlıyor. Bu özellikleri sayesinde saçların gürleşmesine de olanak tanıyan yağ, kırık saç uçlarına da iyi geliyor. Saçların sağlıkla parlamasını sağlarken beyazlamanın da olabildiğince geç gerçekleşmesine yardımcı olduğu söyleniyor.

Yılan yağı saçta ne kadar beklemeli?

Yani, eğer 10 damla yılan yağı kullanacaksanız içerisine 10 damla da diğer yağdan ilave edebilirsiniz. Ardından hazırladığınız bu karışımı parçak uçlarınızla saç diplerinize hafifçe masaj yaparak uygulayın ve 2-3 saat boyunca bu şekilde saçınızda bekletin.

Parlak saçlar için hangi yağ?

1) Hindistan Cevizi Yağı
  • Hindistan cevizi yağı yıpranmış saçlar için birebirdir.
  • Saçlardaki parlaklığı arttırır ve saça canlılık verir.
  • Saç derisindeki yağı dengeler.
  • Saç uçlarındaki kuruluğu alır.
  • Saç direncini artırır.
  • Saç derisindeki kepeğin azalmasına yardımcı olur.
Daha fazla öğe...