Demirdöküm Vaillant aynı mı?

İçindekiler:

  1. Demirdöküm Vaillant aynı mı?
  2. Demirdöküm hangi markanın yan ürünü?
  3. Bosch ve Buderus kombi aynı mı?
  4. Demir Döküm hangi firmanın?
  5. Demir Döküm sahibi kim?
  6. Buderus kime ait?

Demirdöküm Vaillant aynı mı?

ALMAN ısıtma ve soğutma cihazları devi Vaillant Group, 1.5 yıl önce Koç Grubu'ndan satın aldığı Demirdöküm'ü, bölgesel marka olarak kullanmaktan vazgeçip, dünyadaki üç ana markasından biri kabul etti. Vaillant, Alman grup, bundan böyle Saunier Duval ve Demirdöküm'ü tüm dünyaya pazarlayacak.

Demirdöküm hangi markanın yan ürünü?

Demirdöküm kime ait? 1954 bu yana yarım asrı aşmış bir marka olan demirdöküm KOÇ grubu bünyesinde iken, 2007 yılında dünyaca ünlü iklimlendirme sektöründe lider firmalardan olan Vaillant firması tarafından satın alınmıştır. Yani demirdöküm bir alman firması oldu artık, Demirdöküm Vaillant firmasına satıldı.

Bosch ve Buderus kombi aynı mı?

BBT Thermotechnik'in Türkiye temsilcisi Bosch Isıtma Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ, 2003 yılında başlayan Buderus birleşme sürecini, Buderus'un Türkiye'de distribütörlüğünü gerçekleştiren Isısan Isıtma ve Klima Sanayi AŞ'nin yüzde 20 hissesini de devralarak tamamladı.

Demir Döküm hangi firmanın?

Demirdöküm, 1954 yılında kurulan; ısıtma, su ısıtma ve iklimlendirme ürünleri markasıdır. Türkiye'de ilk döküm radyatör, kazan, soba, kat kaloriferi, şofben, panel radyatör ve kombi üretimini gerçekleştirmiştir. DemirDöküm, 2007 yılında dünya ısıtma sektörü firması Alman Vaillant Group bünyesine katıldı.

Demir Döküm sahibi kim?

Vaillant Saunier Duval Iberica, S.L. DemirDöküm/Üst kuruluşları

Buderus kime ait?

2005 tarihinde Edelstahlwerke Buderus AG, Avusturya merkezli Bohler-Uddeholm AG tarafından satın alınmıştır. Bu sayede Bohler-Uddeholm 2007'de Voestalpine Çelik grubuna bağlanmış, şirket adı da Buderus Edelstal GmbH olmuştur.