Şehirler arası tren seferleri iptal mi?

İçindekiler:

  1. Şehirler arası tren seferleri iptal mi?
  2. Mersin Adana arası tren çalışıyor mu?
  3. Adana Mersin arası tren seferleri var mı?
  4. Doğu Ekspresi kaldırıldı mı?
  5. YHT neden iptal edildi?
  6. Mersin Adana arası tren seferleri ne zaman başlayacak?

Şehirler arası tren seferleri iptal mi?

Tren seferleri iptal edildi mi? ... tarafından yapılan açıklamada, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, şehirlerarası yolculukların kısıtlanması nedeniyle tarihinden itibaren Yüksek Hızlı, Anahat ve Bölgesel Trenlerin geçici olarak işletilmeyeceği belirtildi.

Mersin Adana arası tren çalışıyor mu?

Mersin - Adana Bölgesel Treni Bu trenler Mersin > Adana > Mersin arasında her gün işlerler. ... Mersin Adana arasında tren yolculuğu yaklaşık 1 saat 10 dakika sürmektedir.

Adana Mersin arası tren seferleri var mı?

Bu trenler Adana > Mersin > Adana arasında her gün işlerler. ... Adana Mersin arasında tren yolculuğu yaklaşık 1 saat 10 dakika sürmektedir.

Doğu Ekspresi kaldırıldı mı?

Koronavirüs salgını nedeniyle 'de durdurulan Doğu Ekspresi seferleri 12 Temmuz 2021 itibarıyla yeniden başladı. Ankara-Kars yolcuğunu trenle yapmak isteyen vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilen Doğu Ekpresi sefer bilgilerini ve bilet fiyatlarını derledik...

YHT neden iptal edildi?

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Ankara ve çevre illerde etkisini sürdüren aşırı yağış nedeniyle Ankara-İstanbul-Konya Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında seferlerin iptal edildiğini açıkladı. Yoğun yağış nedeniyle zarar gören YHT hattı.

Mersin Adana arası tren seferleri ne zaman başlayacak?

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, AdanaMersin arası tren seferlerinin Pazartesi günü başlayacağını bildirdi.