BİLSEM itiraz sonuçları nereden öğrenilir?

İçindekiler:

  1. BİLSEM itiraz sonuçları nereden öğrenilir?
  2. Meb sınav itiraz kaç günde sonuçlanır?
  3. Bilsem itiraz dilekçesi nereye verilir?
  4. MEB sınav itirazı nasıl yapılır?

BİLSEM itiraz sonuçları nereden öğrenilir?

Sınavın ardından sonuçlar, http://meb.gov.tr adresinden ilan edildi. 26 Temmuz 2021 – 06 Ağustos 2021 tarihleri arasında bireysel değerlendirme sonuçlarına yapılan itiraz başvuruları alınacak. 09 Ağustos-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında bireysel değerlendirme sonuçlarına yapılan itirazların değerlendirilecek.

Meb sınav itiraz kaç günde sonuçlanır?

b. Sınav sonuçlarına itirazlar sonuçların internetten yayımlanmasından itibaren en geç 5 (beş) gün içinde Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne yapılabilecektir.

Bilsem itiraz dilekçesi nereye verilir?

Başvuru sahibine yazılı olarak bilgi verilecek. Tercih yapmaya esas puan sonuçlarına itirazlar, sonuçların ilan tarihinden itibaren 5 (beş) iş günü içinde dilekçe ile doğrudan veya il millî eğitim müdürlüğü aracılığı ile Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne yapılacak.

MEB sınav itirazı nasıl yapılır?

kimlik numarası ile KDV dâhil 30 (otuz) TL itiraz ücreti yatırarak e-İtiraz Modülü (https://eitiraz.meb.gov.tr) üzerinden yapacaklardır. Öğrenciler belirlenen itiraz süresi dışında itiraz başvurusu yapamayacaklardır. Dilekçe ve faksla yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.