Hande Yener Ya Ya Ya ne zaman çıktı?

İçindekiler:

  1. Hande Yener Ya Ya Ya ne zaman çıktı?
  2. Hande Yener Kanser mi?
  3. Hande Yener Bela dansçı kim?
  4. Hande Yener hangi hastalığa yakalandı?
  5. Hande Yener ne ameliyat oldu?
  6. Bela Bela şarkısını kim söylüyor?
  7. Hande Yener bekar mı?
  8. Zor bela sözleri kime ait?

Hande Yener Ya Ya Ya ne zaman çıktı?

Pop müzik ritimleri içerir, şarkıcının Berksan ile iş birliğine gittiği ilk çalışmasıdır. 12 Aralık 2012'de satışa sunulan Kraliçe albümünden sonra satışa sunulan ilk Hande Yener çalışmasıdır.

Hande Yener Kanser mi?

Geçtiğimiz günlerde kanseri yendiğini açıklayan Yener, konuyla ilgili, “Çok zor günler geçirdim. Hayranlarım üzülmesin diye kimseye söylemedim.

Hande Yener Bela dansçı kim?

Hande Yener, 'Kraliçe' albümünün ikinci klibini 'Bir Bela' isimli şarkısına çekti. Sanat yönetmenliğini Kemal Doğulu'nun yaptığı, Kubilay Kasap'ın yönettiği klipte Yener'e; Brezilyalı model Victor Brandt de Querioz eşlik etti..

Hande Yener hangi hastalığa yakalandı?

Haberler: Hande Yener meme kanserine yakalandığını ve atlattığını anlattı! - Magazin Haberleri - Milliyet.

Hande Yener ne ameliyat oldu?

Hande Yener, bir yıl önce kendisine meme kanseri teşhisi konduğunu ve ameliyat olduğunu açıkladı. Kanseri atlatan ünlü şarkıcı, “Altın Kelebek Ödülleri'nden bir hafta önce ameliyat olmuştum. Artık iyileştim.

Bela Bela şarkısını kim söylüyor?

Hande Yener - Bela - (Official Video) - YouTube.

Hande Yener bekar mı?

Asıl adı Makbule Hande Özyener olan Hande Yener, yılında doğdu. Hande Yener, söz yazarı ve besteci kimliğiyle Türk pop müziğinin son yıllarda yetiştirdiği en büyük isimlerden biridir. Liseyi İstanbul'da bitiren Yener, okulun bitmesinin ardından evlendi ve Çağın adında da bir oğlu oldu.

Zor bela sözleri kime ait?

Yaptığı müziği 'Modern Arabesk' olarak tanımlayan Serkan Kaya, bu albümdeki bütün şarkıların sözü ve müziğini de kendisi yazdı. 'Aşk Ne Demek Bilen Var mı? ' albümünün çıkış şarkısı olan 'Sevemiyorum' şarkısına klip çeken Serkan Kaya, daha sonra 'Aşk Ne Demek Bilen Var mı? ' ve 'Zor Bela' adlı şarkılarını kliplendirdi.