Ronaldo ve Messi kaç kez karşılaştı?

İçindekiler:

  1. Ronaldo ve Messi kaç kez karşılaştı?
  2. Messi ve Ronaldo'nun toplam kaç golü var?
  3. Messi ceza sahasi disindan kac gol atti?
  4. Messi 100 golü kaç maçta attı?
  5. Messi sağ ayağıyla kaç gol attı?
  6. Messi kariyeri boyunca kaç kupa kazandı?

Ronaldo ve Messi kaç kez karşılaştı?

İki oyuncu toplamda 35 kez karşı karşıya gelirken bu maçlarda Messi'nin oynadığı takımlar 16 kez, Ronaldo'nun oynadığı takımlar 10 kez kazandı ve 9 maç berabere bitti.

Messi ve Ronaldo'nun toplam kaç golü var?

Mackolik - Ronaldo: Gol: 612 Asist: 200 Toplam gol katkısı: 812 Messi: Gol: 579 Asist: 233 Toplam gol katkısı: 812 (Fotoğraf uzayda çekilmiştir) | Facebook.

Messi ceza sahasi disindan kac gol atti?

Messi son Huesca maçında ceza sahası dışından iki klas gol atarken 11 lig mücadelesinde 14 gol atıp yine gol krallığında zirveye oturdu.

Messi 100 golü kaç maçta attı?

Messi, bu ödülü ilk kez kazanırken, bu ödülü kazanan ilk Arjantin'li de oluyordu. tarihinde 2010 yılının ve sezonun ilk hat-trick'ini 5-0 biten Tenerife maçında kaydetti. tarihinde Sevilla'yı 4-0 yenerlerken Messi, kulüpteki 100. golünü kaydetti. Bundan sonra 5 maçta 11 gol attı.

Messi sağ ayağıyla kaç gol attı?

Kulüp tarihinin en golcü ismi konumundaki Messi, 6'ini sol ayağıyla, 85'inin sağ ayağıyla, 22 golü kafasıyla ve 2 golü başka şekillerde kaydetti.

Messi kariyeri boyunca kaç kupa kazandı?

Messi, kariyeri boyunca on La Liga şampiyonluğu, dört UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı ve iki final maçında gol atmayı başardı.