Omega Plus Argan yağı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Omega Plus Argan yağı nasıl kullanılır?
  2. Argan yağı göz altına sürülür mü?
  3. Argan yağı saça sürdükten sonra yıkanır mı?
  4. Argan yağı saç boyasını akıtır mı?
  5. Boyadan sonra saç nasıl yumuşar?

Omega Plus Argan yağı nasıl kullanılır?

İçeriğindeki Argan Yağı, E Vitamini sayesinde saçlarınızın beslenmesini ve canlılık kazanmasını sağlar. Tarama kolaylığı, parlaklık, yumuşaklık ve hacimli görünüm sağlar. Nemi alınmış saç uçlarına masaj yaparak uygulayınız. Fön öncesi ve sonrası günlük kullanıma uygundur.

Argan yağı göz altına sürülür mü?

Argan yağı gözaltı morluklarının giderilmesine yardımcı olan doğal yöntemlerden bir tanesidir. Düzenli kullanıldığı zaman koyu renkli halkalarının yok olmasının yanı sıra iltihabı da azaltır.

Argan yağı saça sürdükten sonra yıkanır mı?

Avucunuza argan yağını dökün ve saç derinizden başlayarak tüm saçlarınıza masaj yaparak uygulayın. Ardından nemli bir havlu ya da streç film ile saçlarınızı sarın, yarım saat bekledikten sonra doğal bir şampuan ile yıkayın. Diğer yöntem ise şu şekilde; duş sonrası nemli saçınıza argan yağını iyice yedirerek uygulayın.

Argan yağı saç boyasını akıtır mı?

Argan Yağı Saç Rengini Açar Argan yağı rengini açan, saç boyasını akıtan yağlardan biridir. Eğer saçlarınızda boya varsa boyayı akıtan ve saç rengini açan etkisini gösterir. Bu doğal yağ kesinlikle boyasız saçların rengini açmaz.

Boyadan sonra saç nasıl yumuşar?

Bir yumurta sarısını beyazından ayırın bir kasenin içinde iyice çırpın. Süt ve zeytinyağını da ilave ederek çırpmaya devam edin. Yarım limonu da bu karışıma ilave ettikten sonra saç köklerinizden uçlarına masaj yaparak saç diplerinize yedirmeye özen gösterin. 20 dakika saçlarınızda kurumasını bekleyin.