Yapıştırıcı vücuttan nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Yapıştırıcı vücuttan nasıl çıkar?
  2. Japon yapistirici lekesi nasıl çıkar?
  3. Mermerden Japon yapıştırıcısı nasıl çıkar?
  4. Donmuş Japon nasıl çözülür?

Yapıştırıcı vücuttan nasıl çıkar?

Aseton bazlı oje çıkarıcıyı küçük bir kaseye dökün. Etkilenen deriyi 5 dakika süreyle çıkarınız. Parmaklarınızla yapıştırıcıyı çıkarmaya çalışın. Eğer çıkmazsa, birkaç dakika daha asetonda ıslatın.

Japon yapistirici lekesi nasıl çıkar?

Yapıştırıcı lekesini ortadan kaldırmak için, asetonlardan yardım alınmalıdır. Japon yapıştırıcısının olduğu yere aseton dökerek, etki azaltılabilir. Aseton dökülerek nemli bir bezle lekeler temizlenmelidir. Lekelerin üzerine hafif baskı uygulanarak, Japon yapıştırıcısı lekesi giderilebilir.

Mermerden Japon yapıştırıcısı nasıl çıkar?

Bir çorba kasesi sıcak su içine sıvı bir çorba kaşığı bulaşık deterjanı ekleyip hafifçe karıştırın. Küçük bir havluyu veya kağıt havluyu bu karışımın içine batırın. Birkaç saat japon yapıştırıcı bulaşmış yüzeyde bekletin. Yumuşamış kalıntıları yine deterjanlı su ile ovalayın.

Donmuş Japon nasıl çözülür?

Japon yapıştırıcısını ciltten uzaklaştırmak için en önemli yöntem asetondur. Bunun için Japon yapıştırıcısının temas ettiği bölgeye 2-3 damla aktarın. Hafif hareketlerle asetonu bölgeye dağıtın ve yavaş şekilde çekin. Bunu çok yavaş uygulamalısınız çünkü deriniz zarar görebilir.