Likit allık nereye sürülür?

İçindekiler:

  1. Likit allık nereye sürülür?
  2. Makyaj allık nereye sürülür?
  3. Krem allık nereye sürülür?
  4. Likit allık nasil surulur?

Likit allık nereye sürülür?

Kalem allığı yanaklarından şakaklarına doğru hafifçe ilerleyerek uygulayabilirsin. Dilersen allığı yanak üzerine uygulayıp ürünü elinle de dağıtabilirsin. Likit allıklar hem parmak uçlarıyla hem de fırçayla uygulanabilir.

Makyaj allık nereye sürülür?

Allık Nasıl Uygulanır? "Allık nereye sürülür?" Elbette yanaklara, fakat gelişigüzel sürerek arzu ettiğin sonuca ulaşman biraz zor. Doğru alanı bulman için biraz gülümsemen gerekiyor. Gülümsediğinde yanaklarının beliren kısmı, allık uygulamak için en doğru yer.

Krem allık nereye sürülür?

Fırçaya ürünü alıp tam elmacık kemiğinin altından, hafifçe yan çizerek, yüzün ön kısmına doğru tek hareketle allığı uygulayın. Sonra rengi çok hafif şekilde ve dağıtmadan yayın. Doğal bir görünüm için alına, şakaklara, çeneye fırçayı yumuşak hareketlerle gezdirin.

Likit allık nasil surulur?

Likit allık Çok yaygın olmasa da büyük cosmo-shop'larda rahatlıkla bulabileceğin likit allıklar, tıpkı oje gibi şişe ve fırçadan oluşur. Fırçayı şişeye daldırıp, fazlalığını silkeledikten sonra yanaklarına çizgiler halinde sürüp, pamuk yardımıyla iyice dağıt.