Öğrenci kent kartı için neler gerekli?

İçindekiler:

  1. Öğrenci kent kartı için neler gerekli?
  2. Kent Kart nasıl alınır?
  3. Istanbul Kent Kart nasıl alınır?
  4. Kent kart fiyatı ne kadar?
  5. Adana öğrenci kartı nereden alınır?

Öğrenci kent kartı için neler gerekli?

Öğrenci Kart almak isteyen öğrencilerin okul idarelerince onaylanmış son 1 aya ait kimlik bilgileri bulunan öğrenim belgesi aslını ve son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğrafını Başvuru Merkezleri'ne ibraz etmeleri gerekiyor.

Kent Kart nasıl alınır?

Havalimanında istasyondan ve 24 saat hizmet veren iki özel büfeden, kent içinde büfelerden kart alıp dolum yapılabilir. Kart alım ve dolum işlemi Şehirlerarası Otogarı'nda bulunan bir büfeden ve dolum otomatından yapılabilir.

Istanbul Kent Kart nasıl alınır?

İSTANBUL KART NEREDEN ALINIR? İstanbulkart sahibi olmak oldukça basit. Sadece bir kaç adım ile İstanbul kart sahibi olabilirsiniz ve toplu ulaşımda kolaylıkla kullanabilirsiniz. İstanbulkartlar, İstanbulkart satışı ve dolumu yapan temsilcilerden kart satışı yapan Elektronik Para Yükleme makinasından alınabilir.

Kent kart fiyatı ne kadar?

İlk biniş ücreti 3,46 TL olup 120 dakika içinde 1. aktarma 0,50 TL, 2. aktarma 0,50 TL ve sonraki aktarmalar ise tüm fiyata dahildir.

Adana öğrenci kartı nereden alınır?

Fakülte kayıt işlemleri tamamlayan öğrenciler, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin mobil ofisine geçip, öğrenci belgeleri, bir adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı ve fotokopisini görevlilere teslim edip, 10 lira kart ücreti ödeyerek indirimli seyahat kartlarına kavuştu.