Zeytinyağı ile limon karışımı neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Zeytinyağı ile limon karışımı neye iyi gelir?
  2. Bal ve zeytinyağı maskesi nasıl yapılır?
  3. Hakiki zeytinyağı öksürüğe iyi gelir mi?
  4. Zeytinyağı tuz karışımı ne işe yarar?

Zeytinyağı ile limon karışımı neye iyi gelir?

Eğer zeytinyağı ve limonu karıştırırsanız, sindirimin gelişime yardımcı olur. Bu da, karaciğeri ve safra kesesini aktive eder. Bu basit karışım bizi içeriden korur. Toksinlerden kurtulmamız için çok güçlü bir antioksidandır, vücudu temizler ve ona bakım yapar.

Bal ve zeytinyağı maskesi nasıl yapılır?

Cilt maskesi: Zeytinyağını cilt için kusursuz bir maske olarak da kullanabilirsiniz. 1 yumurta sarısı, 1 yemek kaşığı bal, yemek kaşığı zeytinyağı ve birkaç damla limon suyunu iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı önceden temizlediğiniz cildinize direkt olarak uygulayın ve maskeyi 5-10 dakika kadar bekletin.

Hakiki zeytinyağı öksürüğe iyi gelir mi?

Karabiberli zeytinyağı Zeytinyağını bir kabın içerisinde yanmayacak şekilde ısıtın. Daha sonra içerisine bir miktar karabiber ekleyip sırtınıza sürün. Bu karışımı sırtınıza sürdükten sonra bir bez yardımıyla sarın. Öksürüğü hemen kestiği ve iyi geldiği bilinmektedir.

Zeytinyağı tuz karışımı ne işe yarar?

Zeytinyağı içerisinde çözünen doğal tuz baş, boyun ve eklem bölgesindeki ağrıları gideriyor. Bu pratik tedavi yöntemi sayesinde ağrılara veda edeceksiniz. Baş, Boyun ve eklem ağrıları insan yaşamını oldukça kötü etkiler. Bu sorunu doğal malzemelerle çözebilirsiniz.