Cukurdaki yeni oyuncu kimdir?

İçindekiler:

  1. Cukurdaki yeni oyuncu kimdir?
  2. Cukurdaki Olga kim?
  3. Çukur masal kim oynuyor?
  4. Nehir çukurdan neden ayrıldı?
  5. Çukurda Arıkın annesi kimdir?
  6. Cukur cagatayin annesi kimdir?
  7. Cukur masal kimin kizi?

Cukurdaki yeni oyuncu kimdir?

Çukur'un yeni sezon kadrosuna, Barış Arduç, Mustafa Avkıran, Suna Yıldızoğlu ve İrem Sak dahil oldu. Barış Arduç, Arık Böke Erdenet karakteri ile Koçovalılar'ın baş düşmanı olacak. Mustafa Avkıran, Cengiz Erdenet rolü ile Çağatay ve Böke Erdenet kardeşlerin babası olacak.

Cukurdaki Olga kim?

Çukur dizisinde Olga karakterini Suna Yıldızoğlu canlandırmaktadır. Arık Böke Erdenet'in annesidir. Suna Yıldızoğlu kimdir? Sonja Eady adıyla tarihinde İngiltere'de dünyaya geldi.

Çukur masal kim oynuyor?

27 Temmuz 2018 doğumlu olan Çukur'un Masal'ının gerçek adı Mila Sancak... Büyümüşte küçülmüş havalarındaki Çukur Masal'ı Mila Sancak, Hande Aytar Cast ajansına bağlı minik bir oyuncu...

Nehir çukurdan neden ayrıldı?

Geçen bölümlerde ölümle yüz yüze kalan Çukur Nehir karakteri, 4 Ocak bölümünde Medet'i oyuna getirerek kaçtı. Yamaç'a not bırakan Nehir, kendi ve bebeğinin hayatı için kaçtığını belirtti. Bu veda ile Çukur Nehir karakteri diziden ayrıldı.

Çukurda Arıkın annesi kimdir?

4. sezon çekimlerine geçen günlerde başlayan Çukur ekibine ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Suna Yıldızoğlu da katıldı. Yıldızoğlu, dizide Barış Arduç'un canlandırdığı Arık Böke Erdenet'in annesi Olga karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkacak.

Cukur cagatayin annesi kimdir?

Suna Yıldızoğlu Çağatay' ve 'Arık Böke Erdenet'in annesi Olga karakterini canlandıracak.

Cukur masal kimin kizi?

Sempatikliği ve gözleriyle çok beğenilen Masal, Yamaç ve Efsun'un kızıdır.