Hindistan cevizi kreması nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Hindistan cevizi kreması nasıl kullanılır?
  2. Hindistan cevizli krema nasıl yapılır?
  3. Hindistan cevizli pasta kreması nasıl yapılır?
  4. Hindistan cevizi kreması nasıl yenir?
  5. Hindistan cevizi kreması ne ise yarar?

Hindistan cevizi kreması nasıl kullanılır?

Hindistan Cevizi Kreması Nasıl Kullanılır?
  1. Hindistan cevizi kremasını, inek sütü kreması gibi çırparak kabartabilirsiniz. Çilek, böğürtlen ve frambuaz gibi meyvelerin yanında muhteşem olacak!
  2. Sabah smoothie yaparken içine 1-2 çorba kaşığı ekleyebilirsiniz. Dokusu çok daha ipeksi olacaktır.

Hindistan cevizli krema nasıl yapılır?

Öğütülmüş hindistancevizi güçlü bir blendera koyun ve iyice karıştırın. İlk önce toz haline geliyor sonra karıştırmaya devam ederseniz yoğun bir kıvam ortaya çıkıyor. Yavaş yavaş hindistancevizi yağını ekleyin ve kalın, ancak hareketli bir doku oluşturacaktır. İsterseniz, kakao tozu / bal veya vanilya ekleyin.

Hindistan cevizli pasta kreması nasıl yapılır?

Kreması için önce sütle krem şantiyi çırpın. Krem şantiyi çırptıktan sonra 3-4 yemek kaşığı toz pastane kreması ekleyin ki aynı pastanedeki kremalar gibi katı ve lezzetli olsun. Sonra pudra şekeriyle tekrar çırpın ve hindistan cevizini ekleyin. Kek soğuyana kadar kremanın da soğuması için buzdolabına kaldırın.

Hindistan cevizi kreması nasıl yenir?

Hindistancevizi ezmesini de pasta veya bisküvi kreması olarak kullanabilir, beyaz çikolata yapabilir, tatlı, ev yapımı nutella ve puding yapabilir veya direkt kaşıklayarak da yiyebilirsiniz.

Hindistan cevizi kreması ne ise yarar?

İnek/manda vs sütünden elde edilen krema ve kaymak kullanılan tüm tariflerimde kullanabilirsiniz. Hindistancevizi ezmesini de pasta veya bisküvi kreması olarak kullanabilir, beyaz çikolata yapabilir, tatlı, ev yapımı nutella ve puding yapabilir veya direkt kaşıklayarak da yiyebilirsiniz.