Il içi ne zaman sonuçlanacak?

İçindekiler:

  1. Il içi ne zaman sonuçlanacak?
  2. Il içi sonuçları nerede açıklanacak?
  3. Il içi tayin MEB 2021 ne zaman açıklanır?
  4. Il içi ilişik kesmek kaç gün 2020?
  5. Il içi atamada ilişik ne zaman kesilir 2020?
  6. Il içi yer değiştirmelerde yolluk alınır mı?

Il içi ne zaman sonuçlanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesinde görev alan öğretmenlerin isteğe bağlı il içi, iller arası ile zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme için başvuru tarihi 29 Temmuz - 2 Ağustos olarak belirlendi. Atama sonuçları ise 3 Ağustos'ta açıklanacak.

Il içi sonuçları nerede açıklanacak?

İL İÇİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Sonuçlar Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından açıklanacak. Bulunduğunuz ilin müdürlük sayfasına girerek kontrollerinizi sağlayabilirsiniz. İl içi öğretmen atamaları, geçtiğimiz sene il Milli Eğitim Müdürlükleri'nin sitesinden açıklanmıştı.

Il içi tayin MEB 2021 ne zaman açıklanır?

Milli Eğitim Bakanlığı resmî eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin, 2021 yılı il isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri için sonuçları 27 Temmuz 2021 tarihinde açıklanacak.

Il içi ilişik kesmek kaç gün 2020?

Hemen ayrılış yapacak olan öğretmenlerin kararnamesi okula geldiği gün ilişik kesebilir. Kararname tebliğinden itibaren 15 gün mehil müddetinizi kullanabilirsiniz. İl içi ilişik kesmek 15 gün içerisinde yapılabilir.

Il içi atamada ilişik ne zaman kesilir 2020?

Atama sisteme girişi ve kararnamelerin düzenlenme tarihi 29 Temmuz olarak belirlendi. Milli Eğtiim Bakanlığı'nın takvimine göre, 2020 il içi atama sonuçlarını öğrenen öğretmenler, ilişik kesme işlemlerini 4 Ağustos 2020 tarihi itibarıyla yapabilecekler.

Il içi yer değiştirmelerde yolluk alınır mı?

Bu düzenlemeyle birlikte memurlar, öğretmenler il içi atamaları sonrasında başka bir ilçeye gittiklerinde (Örneğin İstanbul'un Pendik ilçesinden Avcılar ilçesine tayin olan memur) yolluk alabileceklerdir.