E Devlet'e nereden giriliyor?

İçindekiler:

  1. E Devlet'e nereden giriliyor?
  2. E devlet e-posta nasıl değiştirilir?
  3. E devlet şifrem yok e nabız a nasıl girerim?
  4. E-devlet iletişim bilgilerimi nasıl güncellerim?

E Devlet'e nereden giriliyor?

· İnternet bankacılığı müşterisi iseniz, https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/Banka-Girissayfasında müşterisi olduğunuz bankanın İnternet şubesi sayfasına giriş yaptıktan sonra tekrar bir şifreye ihtiyaç duymadan doğrudan e-Devlet Kapısı'na giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.

E devlet e-posta nasıl değiştirilir?

kimlik kartınızdan birini kullanarak giriş yapınız. Sağ menüde yer alan Profilim düğmesini tıklayınız. İletişim seçenekleri düğmesini tıklayınız ve e-posta adresinizi yazınız. Güncelle düğmesini tıklayarak güncellemiş olduğunuz bilgilerinizi kaydediniz.

E devlet şifrem yok e nabız a nasıl girerim?

e-Devlet şifreniz yoksa Sağlık Bakanlığına kayıtlı Aile Hekiminize cep telefonu numaranızın kaydını yaptırarak, telefonunuza gelecek kısa mesaj ile size iletilen tek kullanımlık erişim kodunu kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

E-devlet iletişim bilgilerimi nasıl güncellerim?

e-Devlet Kapısı'ndaki “Kimlik Bilgilerim” kısmında yer alan bilgilerinizde herhangi bir hata var ise açılan sayfadaki “Bilgilerimi Yenile” butonundan Nüfus Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü sistemlerindeki bilgilerinizle e-Devlet Kapısındaki bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.