Argan yağı cilde iyi gelir mi?

İçindekiler:

  1. Argan yağı cilde iyi gelir mi?
  2. Argan Yağı El kremi ne işe yarar?
  3. Argan yağı kasa Kirpiğe sürülür mü?
  4. Argan yağı tüylenme yapar mı?

Argan yağı cilde iyi gelir mi?

Argan yağının cilde olan faydaları; içerisinde bulunan vitaminler ve omega ile kırışıklıklara meydan okuyan bu yağ, aynı zamanda cildi mükemmel bir şekilde nemlendiriyor. Yaralara iyi geldiği için akne, sivilce, egzama gibi cilt rahatsızlıklarını tedavi etmede çok başarılı.

Argan Yağı El kremi ne işe yarar?

Argan Miracle El Kremi, formülündeki Argan yağı sayesinde kurumuş ve çatlamış elleri besler ve nemlendirir. Yumuşatıcı özelliği sayesinde ellerinizin ihtiyacı olan bakımı sağlar. Hızla emilir, yağlı ve yapışkan bir his bırakmadan ellerinizi yumuşatır. Kullanım: Günlük kullanım için idealdir.

Argan yağı kasa Kirpiğe sürülür mü?

Kirpik üzerine uygulanacak olan argan yağı maskesi faydaları ile tüm göz çevresi için iyi bir bakım ürünüdür. Bu bölgeye yapılan düzenli uygulamanın sadece kirpiklere ve kaşlara değil, göz çevresindeki olumsuz bölgelere de canlandırıcı etki sağladığı gözlenmiştir.

Argan yağı tüylenme yapar mı?

Argan yağının uzun süreli ve doğrudan kullanımı, tüylenmeye meyilli ciltlerde yüzde tüylenme sorununa yol açabilir. Bu nedenle argan yağının kullanım miktarında aşırıya kaçmamak büyük önem taşır.