101 okey el nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. 101 okey el nasıl açılır?
  2. 101 Okey Plus nasıl arkadaş eklenir?
  3. Düz okey nasıl dağıtılır?
  4. Duolingo da nasıl arkadaş olunur?
  5. UNO da nasıl arkadaş eklenir?
  6. 101 de kaç açar?

101 okey el nasıl açılır?

- Okeyde, elinizdeki taşların tamamının per olmasını sağladıktan sonra, artan bir taşı yerdeki göstergenin üzerine bırakıp eli siz kazanıyordunuz. 101 okeyde, göstergenin üstüne taş atma diye bir şey yoktur. Yerde, çekilecek taş kalmamışsa, sıra kendisinde olan oyuncu yana taş attığı anda el biter.

101 Okey Plus nasıl arkadaş eklenir?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz.

Düz okey nasıl dağıtılır?

Okey'de elindeki 14 taşı ilk sıraya dizen oyuncu, veya 7 perle çifte taşlarıyla oyunu kazanmış olur. Elindeki 15. taşı, yere açılmış taşın üstüne koyarak oyunu bitirir. Elini bitirmek icin "bitti" butonuna tıklayan oyuncu oyunu bitirir. Elinizdeki taşlarla normal biterseniz, diğerlerinden -2 puan düşülür.

Duolingo da nasıl arkadaş olunur?

Tek yapman gereken, forumda onların adının üzerine tıklamak veya isimlerini aratmaktır. Onların profil sayfasına girdiğinde, "Takip Et" seçeceğine basarak onları Arkadaş Listene ekleyebilirsin. Onların senin davetini kabul etmesi gerekmez.

UNO da nasıl arkadaş eklenir?

Arkadaşlarınızı sizinle oynamaya davet etmek için, ana menüden avatarınıza tıklayın ve ardından normal bir maç oynamak için "Arkadaşlarla Oynayın!" Veya Team UNO oynamak için "Team UNO (Co-op)" seçeneğini seçin. Ayrıca, "Davet Et" düğmelerinden birine tıklayarak, en fazla 3 arkadaşınızı oyuna davet edebilirsiniz.

101 de kaç açar?

Sırası gelen oyuncu ya desteden bir taş çeker ya da bir önceki oyuncunun attığı son taşı alır. Oyuncu taş çektikten sonra eğer elindeki serilerin toplamı 101 sayısına ulaşıyorsa elini açabilir (dizdiği serileri masanın üstüne koyar).