E-devlet şifresini unuttum nasıl yenisini alabilirim?

İçindekiler:

  1. E-devlet şifresini unuttum nasıl yenisini alabilirim?
  2. E-devlet sifremi unutum nasil alabilirim telefondan?
  3. E nabız şifremi unuttum ne yapmalıyım?
  4. E-devlet olmadan e Nabıza giriş yapılabilir mi?
  5. E nabız için şifre nasıl alınır?

E-devlet şifresini unuttum nasıl yenisini alabilirim?

E-devlet sistemi üzerinden yeniden şifre alabilmeniz için daha önce PTT şubesinden şifre almış olmanız gerekmektedir. Eğer bu işlemi daha önce gerçekleştirdiyseniz ve telefonunuzu girişlerinizde kaydetip, telefonunuzu onayladıysanız online olarak yeniden şifre alabilirsiniz.

E-devlet sifremi unutum nasil alabilirim telefondan?

Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Daha önce cep telefonu numaranızı www.turkiye.gov.tr'ye kaydedip, doğruladıysanız, PTT'ye gitmeden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.
  2. Mobil imza veya elektronik imza kullanıcısı iseniz bunlardan biri ile de sisteme giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.

E nabız şifremi unuttum ne yapmalıyım?

enabiz.gov.tr adresine girin. açılan sayfada şifremi unuttum kısmına tıklayınız. E-devlet yada E-Nabız sisteminde kayıtlı olan telefon ve T.C numaranızı girin. Telefonunuza gelen tek kullanımlık şifreyi ekrana girin.

E-devlet olmadan e Nabıza giriş yapılabilir mi?

numaranız ile sisteme giriş yapabilirsiniz (Şekil1). ... E-Devlet şifreniz yoksa Sağlık Bakanlığına kayıtlı Aile Hekiminize cep telefonu numaranızın kaydını yaptırarak, telefonunuza gelecek kısa mesaj ile size iletilen tek kullanımlık erişim kodunu kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

E nabız için şifre nasıl alınır?

e-Nabız. T.C. Sağlık Bakanlığı * İlk kez e-Nabız kullanıcısı olacak kişiler e-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden e-Nabız'a giriş yaparak profil ayarları üzerinden e-Nabız şifresi oluşturmalı ya da kendi Aile Hekimine başvurarak e-Nabız için geçici şifre edinmelidir.