Arı sütü kürü kaç gün kullanılmalı?

İçindekiler:

  1. Arı sütü kürü kaç gün kullanılmalı?
  2. Arı sütü kaç ay kullanılır?
  3. Arı sütü karışımı nasıl kullanılır?
  4. Propolisin Cilde Faydaları Nelerdir?

Arı sütü kürü kaç gün kullanılmalı?

Ağır işlerde çalışanlar ve ağır antremanlar yapan sporcular günde 3 x 12 grama kadar arı sütü kullanabilirler. İlk kez kullanıyor iseniz önce çok az miktarlarla örneğin bir kibrit çöpünün ucuna bulaşan miktarla başlayıp, gün be gün artırarak nihai miktarlara 4-6 hafta içinde ulaşınız.

Arı sütü kaç ay kullanılır?

Arı sütü donmuş - 18 derecede 18 ay kadar saklanabilir. Buzdolabı raf ortamında ise 6-8 hafta kadar. Size ulaştığında arısütünden 6 hafta içinde kullanmayı düşündüğünüz örneğin 100-200 gr. kadar ağzı kapanır cam bir kaba koyup gerisini buzluğa koyunuz.

Arı sütü karışımı nasıl kullanılır?

Arısütü, plastik bir tatlı kaşığı ile ağza alınıp, en az 2 dakika süreyle dil altında tutularak tüketilir. Tüketim aç karnına yapılmalı ve en az 10 dakika geçmeden üzerine birşey yenilmemelidir. arısütü, bal, çekilmiş keten tohumu gibi öğeleri arzularına göre çeşitli oranlarda karıştırıp kullanabilirler.

Propolisin Cilde Faydaları Nelerdir?

Cilt içinde birçok faydası bulunmaktadır. Propolis; cilt tahrişini, iltihabını ve yanıklarını giderir, cildi yeniler ve genç bir görünüme kavuşturur, cildi nemlendirir, serbest radikallerle savaşır, antimikrobiyal ve antiviral etkileri sivilceyi önleyebilir ve bakterileri öldürebilir.