PUBG Güncelleme kaç GB 2021?

İçindekiler:

  1. PUBG Güncelleme kaç GB 2021?
  2. PUBG Mobile 15 Güncelleme kaç gb?
  3. PUBG Mobile 11 güncellemesi kaç gb?
  4. PUBG indirme kaç gb?
  5. Steam PUBG indirme kaç gb?
  6. PUBG Mobile Oyun içi indirme kaç gb?
  7. PUBG Mobile 2020 kaç gb?

PUBG Güncelleme kaç GB 2021?

PUBG grafikleri ortalama donanımlı bir PC sistemine sahip olmayı gerektiriyor. Oyunun yüklenmesi için istenilen depolama alanı 33 GB yer kaplamaktadır.

PUBG Mobile 15 Güncelleme kaç gb?

Pubg Mobile Son Güncelleme büyüklüğü Android için 1.5 GB civarında olacak.Ios cihazlar için ise 1 GB olarak gözükmektedir. Yeni güncelleme 'de her iki platform için sunulmuştu.

PUBG Mobile 11 güncellemesi kaç gb?

PUBG Mobile Android ve iOS İçin 1.1 Güncelleme Boyutu Resmi web sitesindeki yama notları, boyutla ilgili olarak şu açıklamalar sağlandı. "Bu güncelleme, Android cihazlarda yaklaşık 610 MB depolama alanı gerektiriyor. Daha sorunsuz ve istikrarlı bir deneyim yaşamak için bu küçük paketi hemen indirin.

PUBG indirme kaç gb?

Bu bilgilerin yanı sıra PUBG Kaç GB Yer Tutuyor sorusunun yanıtına gelecek olursak, 30 GB'lık yer kapladığını söyleyebiliriz. Yani bilgisayarınızda bu oyunu sorunsuz bir şekilde indirip oynamak için 30 GB'lık bir depolama alanının olması gerekiyor.

Steam PUBG indirme kaç gb?

Depolama: 40 GB kullanılabilir alan.

PUBG Mobile Oyun içi indirme kaç gb?

Eğer PUBG Mobile oyununu indirmek istiyorsanız bizim önerimiz telefonunuzda 2.6 GB'lık bir alanı boş bırakmanız yönünde olacaktır. Eğer telefonunuzda 2.4 GB'lık boş alan varsa oyun indirilirken hatalar ile karşılaşmanız olasıdır.

PUBG Mobile 2020 kaç gb?

Android 5.1.1 ve üzeri. 2GB RAM. 3 GB bellek alanı