GTA 4 online oynanır mı?

İçindekiler:

  1. GTA 4 online oynanır mı?
  2. GTA 4 Online neden kalktı?
  3. GTA 4 Online neden kaldırıldı?
  4. GTA 4 bedava mı?
  5. GTA 4 ps4 ne zaman çıkacak?

GTA 4 online oynanır mı?

Grand Theft Auto IV'ün hiçbir sürümünde Online yok. Grand Theft Auto San Andreas için de Multi Theft Auto eklentisini kurman gerekiyor.

GTA 4 Online neden kalktı?

Steam ve Rockstar Games, bundan yaklaşık olarak 1 ay önce GTA 4'ü satıştan kaldırmıştı. İkilinin neden böyle bir karar verdiği hala anlaşılamamıştı. Gelen tepkiler üzerine GTA 4'ün yapımcısı Rockstar Games bir açıklamayla GTA 4 için ürün anahtarı üretilemediği için GTA 4'ü satıştan kaldırdığını duyurmuştu.

GTA 4 Online neden kaldırıldı?

GTA 4 satıştan neden kaldırıldı? ... Grand Theft Auto 4'ün Games for Windows Live platformu için oluşturulduğunu ancak Microsoft'un bu platforma verdiği desteği kesmesinden dolayı ürünün aktifleştirme anahtarlarının şu an için kullanılamadığı ortaya çıktı.

GTA 4 bedava mı?

Daha önce Grand Theft Auto IV ya da Episodes from Liberty City sürümünden herhangi birine sahip olan oyuncular, The Complete Edition paketine ücretsiz olarak erişebilir oldu. Ayrıca oyunun Multiplayer mod desteği de tamamen ortadan kalktı.

GTA 4 ps4 ne zaman çıkacak?

Oyunun 19 Mart itibarıyla satışa çıkacağını açıklayan Rockstar Games, GTA 4'ün özel bir sürümünü oyunseverlerin hizmetine sunacak.