2021 Survivor Yunan takımından kim elendi?

İçindekiler:

  1. 2021 Survivor Yunan takımından kim elendi?
  2. Yunan takımında kim elendi?
  3. Survivor Türkiye Yunanistan kim birinci oldu?
  4. 2020 Survivor Kimler Elendi?
  5. Survivor Sercan elendi mi?
  6. Surve kim elendi?

2021 Survivor Yunan takımından kim elendi?

Survivor 2021'e veda eden Merve Aydın nereli? Survivor 2021'de bu hafta yarışmaya veda eden isim Merve Aydın oldu. Survivor Merve Aydın, Ünlüler takımında yer alıyordu. Karışan takımlar sonrasında Mavi takıma geçen Merve Aydın, performans sıralamasında üst sıradaydı.

Yunan takımında kim elendi?

Survivor Yunanistan takımından ise Dimitra, Nikos ve Afroditi, Dalaka ile finalde yarışmak için SMS oylamasına çıktı. En az oyu alan Afroditi ve Nikos elendi. Böylece Dimitra ve Dalaka Survivor Yunanistan'da finalist oldu.

Survivor Türkiye Yunanistan kim birinci oldu?

Kazanan, Derya Durmuşlar olmuş ve ödül olarak 250.000 Euro kazanmıştır.

2020 Survivor Kimler Elendi?

Survivor 2020'nin son bölümüne girilirken bu akşam bir isim daha adaya veda etti. Survivor 2020 şampiyonu olmak için yola çıkan yarışmacılardan Berkan, Sercan ve Yasin eleme adayı olarak belirlenmişti. Eleme konseyinde en az oyu alarak Survivor 2020'ye veda eden isim Sercan Yıldırım oldu.

Survivor Sercan elendi mi?

Bu hafta Sercan, Berkan ve Yasin'in eleme potasında olduğu konseyde halkta gelen SMS sonuçları belli oldu. Acun Ilıcalı, noter tasdikli sonuçları açıkladı. Bu haftaki SMS oylamasına göre, Survivor 2020'den elenen isim Sercan oldu.

Surve kim elendi?

Survivor'da elenen isim ise Reşat oldu.