Yo Yong Kim?

İçindekiler:

  1. Yo Yong Kim?
  2. Kim Ung u babası?
  3. Kim Jong Il wikipedia?
  4. Kim Jong Il nasıl öldü?
  5. Kuzey Kore nerede?
  6. Kim Jong kızı?
  7. Kim Yong kızı?

Yo Yong Kim?

Kim Yo-jong (Korece: 김여정) (d. ), Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un kız kardeşi. Aynı zamanda eski lider Kim Jong-il'in en küçük kızı ve Kuzey Kore'nin kurucusu Kim İl-sung'un torunu. Politbüro'nun (Siyasi Büro) yedek üyesi ve Kore İşçi Partisi'nin (KİP) Tanıtım ve Enformasyon Bölümü başkan yardımcısıdır.

Kim Ung u babası?

Kim, Ko Yong-hui (1952–2004) ve 1994'ten 2011'e ülkenin ikinci lideri olan Kim Jong-il'in (1941–2011) ikinci çocuğudur. 1948'den 1994'e kadar Kuzey Kore'nin kurucusu ve ilk lideri olan Kim İl-sung'un torunudur.

Kim Jong Il wikipedia?

Kim Jong-il (Korece: 김정일, doğum adı: Yuri İrsenoviç Kim / Юрий Ирсенович Ким – 17 Aralık 2011), Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti'nin eski lideri, Ulusal Savunma Kurulu Başkanı, Kore İşçi Partisi Genel Sekreteri ve Kore Halk Ordusu Başkomutanıydı.

Kim Jong Il nasıl öldü?

Kalp krizi Kim Jong-il/Ölüm nedeni

Kuzey Kore nerede?

Kuzey Kore, (Korece: 조선; Choseon veya 북조선; Pukchoseon) resmî adıyla Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, (KDHC veya Kore DHC) (Korece: 조선민주주의인민공화국; Hanja: 朝鮮民主主義人民共和國; Chosŏn Minjujuŭi Inmin Konghwaguk), Doğu Asya'da Kore Yarımadası'nda bir devlet. Yüz ölçümü 120.540 km²'dir.

Kim Jong kızı?

Kim Ju-ae Kim Jong-Un/Kızları

Kim Yong kızı?

Kim Ju-ae Kim Jong-Un/Kızları