Gomis Şu anda hangi takımda?

İçindekiler:

  1. Gomis Şu anda hangi takımda?
  2. Gomisin kaç golü var?
  3. Sneijder bu sezon kaç gol attı?
  4. Mario Gomez Süper ligde kaç gol attı?
  5. Galatasaray kaç tane gol attı?
  6. Bafetimbi Gomis Al Hilal de kaç gol attı?
  7. Sörloth kaç gol attı?
  8. Sörloth kaç kilo?
  9. Gomis Galatasaray'da kaç penaltı attı?
  10. Gomis kaç penaltı kaçırdı?
  11. Galatasaray Gomisi kaça aldı?
  12. Burak Yılmaz kaç kilo?
  13. Burak Yilmaz boyu kaç cm?

Gomis Şu anda hangi takımda?

El Hilal#18 / Forvet

Gomisin kaç golü var?

Gomis, 19 Mayıs 2018 itibarıyla Galatasaray formasıyla toplamda 32 gole ulaştı.

Sneijder bu sezon kaç gol attı?

175 RESMİ MAÇTA 46 GOL ATTI Wesley Sneijder, Galatasaray'da forma giydiği 4,5 sezonda 175 resmi maçta görev aldı. Hollandalı futbolcu, sarı-kırmızılı formayla 124 Süper Lig, 23 UEFA Şampiyonlar Ligi, 22 Türkiye Kupası, 4 TFF Süper Kupa ve 2 UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında taraftarların önüne çıktı.

Mario Gomez Süper ligde kaç gol attı?

Kariyerinde Fiorentina ve Beşiktaş'ta da forma giyen yıldız futbolcu, Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonu olmuş ve gol krallığı yaşamıştı. Daha sonra Wolfsburg ve yeniden Stuttgart'a transfer olan Gomez, Bundesliga'da giydiği 328 maçta 170 gol attı. Gomez, 78 kez giydiği Alman milli takım formasıyla da 31 gol kaydetti.

Galatasaray kaç tane gol attı?

Birinci Futbol Ligi'nin 49 yıllık geçmişinde en çok gol atan takım unvanına da Fenerbahçe sahip oldu. Sarı-lacivertliler, toplam 2 bin 776 gol kaydederken, Galatasaray ise sadece 6 gol geriden 2 bin 770 gol ile ezeli rakibini izledi.

Bafetimbi Gomis Al Hilal de kaç gol attı?

Suudi Arabistan'da Al Hilal, Al Ain'i 5-0 mağlup ederken Bafetimbi Gomis attığı 4 golle yıldızlaştı.

Sörloth kaç gol attı?

Sezon başında İngiltere'nin Crystal Palace Kulübünden satın alma opsiyonuyla iki sezonluğuna 750 bin avroya kiralanan Alexander Sörloth, ligde 30 maçta 21, Ziraat Türkiye Kupası'nda 6 maçta 6 gol, Avrupa kupalarında ise 8 maçta 2 gol olmak üzere 44 maçta 29 gol kaydetti.

Sörloth kaç kilo?

90 kg

Gomis Galatasaray'da kaç penaltı attı?

Gomis üç penaltı vuruşundan faydalanamadı Hakemler, Galatasaray ve Fenerbahçe lehine 7'şer, Beşiktaş lehine ise 6 penaltı verdi.

Gomis kaç penaltı kaçırdı?

Öte yandan Bafetimbi Gomis, kariyerinde 20 kez penaltı noktasına geldi. Galatasaray kariyerinden önce sadece 1 penaltı kaçıran Fransız santrfor, sarı-kırmızılılarda ise 4 penaltı kaçırdı!

Galatasaray Gomisi kaça aldı?

Galatasaray, 3 yıllık sözleşme imzaladığı Bafetimbi Gomis'e yıllık 3 milyon 350 bin euro garanti ücret ödeneceğini borsaya bildirdi. Galatasaray'da 3 yıllık sözleşme imzalanan Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis'e, her sezon için 3 milyon 350 bin avro garanti ücret ödenecek.

Burak Yılmaz kaç kilo?

77 kg

Burak Yilmaz boyu kaç cm?

1,88 m