Fenerbahçe Trabzonspor maçı kaç?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Trabzonspor maçı kaç?
  2. Fenerbahçe Trabzon maçı golleri kim attı?
  3. Fenerbahçe Trabzon'a kaç gol attı?
  4. Fenerbahçe U19 maçı ne oldu?
  5. Trabzonspor feneri kadıköyde en son ne zaman yendi?

Fenerbahçe Trabzonspor maçı kaç?

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yendi.

Fenerbahçe Trabzon maçı golleri kim attı?

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı... Süper Lig'in 27. haftasının kritik maçında kazanan belli oldu. Fenerbahçe, Medical Park Stadyumu'nda konuk olduğu Trabzonspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü 76. dakikada Pelkas attı.

Fenerbahçe Trabzon'a kaç gol attı?

Ligde de Fenerbahçe önde Fenerbahçe ile Trabzonspor, lig tarihinde 94 kez karşı karşıya geldi. Lig maçlarında Fenerbahçe 37, Trabzonspor 24 galibiyet aldı, 33 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı. Fenerbahçe'nin ligdeki 123 golüne, Trabzonspor 95 golle cevap verdi.

Fenerbahçe U19 maçı ne oldu?

Maçı Fenerbahçe 5-1 kazandı. Müsabakadan sonra düzenlenen törende Fenerbahçe'ye üçüncülük kupasını TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin ile Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas birlikte verdi.

Trabzonspor feneri kadıköyde en son ne zaman yendi?

Kadıköy'de yaklaşık 23 yıl sonra galibiyet Trabzonspor, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yaklaşık 23 yıl sonra mağlup etmeyi başardı. Bordo-mavili ekip, deplasmanda en son 23 Ağustos 1997'de yapılan lig maçında Fenerbahçe'ye aynı skorla üstünlük kurmuştu.