Yuz peelingi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Yuz peelingi nasıl yapılır?
  2. Yüz peelingi vücuda uygulanır mı?
  3. Hangi ciltlere peeling uygulanır?
  4. Vücut peelingi nerelerde kullanılır?
  5. Vücut peelingi nasıl kullanılır ne işe yarar?

Yuz peelingi nasıl yapılır?

Yüz peelingi için en ideal zaman uyku öncesidir. Yüzünüzü aıştığınız şekilde temizleyin, peelingi yüzünüze uygulayın ve 1-2 dakika dairesel hareketlerle hafif masaj yapın. İşlem bittikten sonra yüzünüzü ılıkk suyla yıkayın. Peeling sonrasıbesleyici krem (ya da maske) sürün ve cildinizi dinlenmeye bırakın.

Yüz peelingi vücuda uygulanır mı?

Peki, Peeling Sadece Yüze Mi Uygulanıyor? Hayır, vücudun her yerine peeling yaparak cildini bir bütün olarak genç ve canlı görünür kılabilirsin.

Hangi ciltlere peeling uygulanır?

Dudak ve göz çevresi hariç tüm yüze uygulanmalıdır. Parmaklar ıslatıldıktan sonra dairesel hareketlerle hafif bir masaj yaparak uygulandığında daha etkili olur. Peeling için hazır olarak satın alınan ya da evde hazırlanan ürün cilt tipine göre seçilmelidir.

Vücut peelingi nerelerde kullanılır?

· Vücudunuzun kurumaya ve batık oluşumuna en meyilli bölgeleri, peeling uygulamasına en çok ihtiyaç duyulan kısımlardır. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğunu düşündüğünüz tüm bölgelerine peeling uygulayabilirsiniz. · Peeling uygulamasını duştan sonra yapmanız, daha etkili sonuçlar almanızı sağlar.

Vücut peelingi nasıl kullanılır ne işe yarar?

Vücut peelingi, ölü deriyi çıkarmak ve altındaki sağlıklı, ışıltılı cildi ortaya çıkarmakta oldukça etkili bir işlem. Cilt zamanla, nemsiz kalmasından, dar giyisilerden ve benzer birçok etkenden pul pul dökülmeler yaşar. Peeling ile bu dökülmeleri temizleyerek, yumuşak bir cilde kavuşabilirsiniz.