Maaşımı alamadım nereye şikayet edebilirim?

İçindekiler:

  1. Maaşımı alamadım nereye şikayet edebilirim?
  2. Alo 170 saat kaça kadar açık?
  3. Alo 170 hafta sonu çalışıyor mu?
  4. Maske takmayan marketleri nereye şikayet edebilirim?
  5. Ihbar nereye yapılır?
  6. Minibüs şoförleri nereye şikayet edebilirim?
  7. 155 sms nasıl atılır?
  8. 155 SMS sistemi nedir?

Maaşımı alamadım nereye şikayet edebilirim?

Şikâyet, Başvuru ve talepler, telefonla ALO 170'e iletilebilir. Söz konusu iletişim merkezi, mesai saatleriyle sınırlı olmaksızın 7 gün 24 saat aranabilir.

Alo 170 saat kaça kadar açık?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İletişim Merkezi "ALO 170"i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz.

Alo 170 hafta sonu çalışıyor mu?

Alo 170 / 7 gün ve 24 saat boyunca hizmet vermektedir. Yani dilediğiniz saatte Alo 170 ile iletişime geçebilirsiniz.

Maske takmayan marketleri nereye şikayet edebilirim?

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İle gönderilen genelgede, maskesiz dolaşan vatandaşların, il/ilçe salgın denetim merkezlerine ihbar edileceğini belirtti. İçişleri Bakanlığı, maske takmayan vatandaşların, denetim merkezlerine bildirilmesi için, ihbar hattı hazırladı.

Ihbar nereye yapılır?

Maruz kaldığınız eylemin araştırılmasını istiyorsanız Cumhuriyet savcılığına, emniyet ya da jandarma birimlerine başvurabilirsiniz.

Minibüs şoförleri nereye şikayet edebilirim?

İstanbul trafiğinde; Minibüs, Taksi, Dolmuş, Halk Otobüsleri, Personel ve Okul Servis araçları, Kamyonlar ile ilgili şikâyet ve öneriler için Alo Beyazmasa 153 hattı cep telefonlarından kısa mesaj hattı olarak da kullanılacak.

155 sms nasıl atılır?

Artık 155 Kısa Mesaj (SMS) Gönderebileceksiniz

  1. Cep telefonlarının SMS kısmına ihbar ve şikayetle ilgili bilgiler yazıldıktan sonra 155 göndermek suretiyle ücretsiz olarak mesaj iletilecektir.
  2. İlk etapta SMS ihbarlarında interaktif olarak geri dönüş yapılamayacağından SMS içeriğine ihbarla ilgili tüm bilgilerin eksiksiz olarak yazılması gerekmektedir.

155 SMS sistemi nedir?

Vatandaşların, "155 Polis İmdat Acil Çağrı" kısa numarasını kullanarak cep telefonlarından acil durumlarda ihbar ve şikayette bulunabileceği "155 SMS" servisi 1 Şubat'tan itibaren hizmete girecek. ... SMS'ler hangi konumdan gönderilmiş ise ihbar, o coğrafi konumdaki ilin 155 Polis İmdat Acil Çağrı Merkezine iletilecek.