Isırgan yağı saç için nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Isırgan yağı saç için nasıl kullanılır?
  2. Isırgan tohumu yağı ne için kullanılır?
  3. Isırgan otu yağı saç uzatır mi?
  4. Isırgan otu tohumu nasıl kullanılır?

Isırgan yağı saç için nasıl kullanılır?

Isırgan otu yağı saç bakımı için kullanıldığında diğer faydalı yağlar ile kullanılabildiği gibi şampuan içerisine eklenerek de kullanılmaktadır. Isırgan otu yağı saç bakımında kullanılırken özellikle saçları yıkamadan önce sürülerek beklenebilmektedir. Isırgan otu kullanımında cilt için hafif şekilde kullanılmalıdır.

Isırgan tohumu yağı ne için kullanılır?

Isırgan otu yağı; cildin yaşlanmasını engellemektedir. Alerjik rahatsızlıkların giderilmesinde kullanılabilmektedir. Ayrıca hücre yenileme özelliğinden dolayı saçlara uygulanması durumunda güçlenmesini ve dökülmesini engellemektedir. Isırgan otu tohumu yağı; masaj yapılarak uygulanabilir.

Isırgan otu yağı saç uzatır mi?

Sağlıklı ve hızlı uzayan saçlara kavuşmanıza yardımcı olur. Isırgan oyu suyu ile saçlarınız hem hızlı uzar hem de dökülmesi durur. Kullanımı çok kolay maaliyeti ise çok düşük! ... Her banyodan sonra saçlarınız nemliyken bu sprey şişesindeki ısırgan otu formülü saç uçlarına ve diplerine masaj yaparak yedirin.

Isırgan otu tohumu nasıl kullanılır?

ISIRGAN OTU ÇAYI NAZIR HAZIRLANIR? Kurutulmuş ısırgan otundan bir yemek kaşığı alarak kaynayan suya atın ve ocağın altını kapatın. 10 dakika demlenmeye bırakın. Fincana süzdükten sonra içebilirsiniz.