Futbol Disiplin Kurulu Başkanı kim?

İçindekiler:

  1. Futbol Disiplin Kurulu Başkanı kim?
  2. Futbol Disiplin Talimatı nın 44 maddesi nedir?
  3. Alanyaspor Teknik Direktörü kaç maç ceza aldı?
  4. Men cezası nedir futbol?
  5. TFF kararı ne zaman?
  6. Federasyon toplantısı ne zaman?
  7. Sarı kart cezası nasıl olur?
  8. Çağdaş Atan neden ceza aldı?
  9. Çağdaş Atan kovuldu mu?
  10. Futbol men ne demek?

Futbol Disiplin Kurulu Başkanı kim?

Av. Aytaç Yüksel Başkan
Av. Ahmet Can Acaroğlu Başkan VekiliAv. Canan Sarı Raportör
Av. Mehmet Erol ÜyeAv.Veli Tolu Üye
Av. Mehmet Sağlam ÜyeAv. Recep Şencan Üye

Futbol Disiplin Talimatı nın 44 maddesi nedir?

MADDE 44 – SALDIRI verilir. (2) Saldırının TFF mensuplarına veya müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde; (a) Futbolculara 10 ila 15 müsabakadan men cezası, (b) Kulüp yöneticilerine 1 gün hak mahrumiyeti cezası ile birlikte Süper Lig kulübü yöneticileri için 65.000.-TL'den 275.000.-TL'ye kadar, 1.

Alanyaspor Teknik Direktörü kaç maç ceza aldı?

PFDK, Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan'a 2 maç ceza verdi. Atan, Beşiktaş maçında kulübede yer alamayacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan'a 2 maç men cezası verdi.

Men cezası nedir futbol?

Futbol oyun kurallarına aykırı olarak sert ve ciddi faul yapan futbolculara 2 ila 4, şiddetli harekette bulunan futbolculara ise 3 ila 6 müsabakadan men cezası verilir.

TFF kararı ne zaman?

TFF Yönetim Kurulu'nun 02.06.2021 tarihli toplantısında Merkez Hakem Kurulu Talimatı'nın kabulüne karar verildi. TFF Yönetim Kurulu'nun 02.06.2021 tarihli toplantısında 20 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Müsabakaları Statüsü'nün kabulüne karar verildi.

Federasyon toplantısı ne zaman?

TFF'den yapılan açıklamaya göre, 1 Haziran 2020 ile dönemiyle ilgili genel kurul, 28 Temmuz'da saat 10.30'da Ankara JW Marriott Oteli'nde toplanacak. Söz konusu günde tüzükte belirtilen çoğunluk sağlanamaması durumunda toplantı bir gün sonrasına ertelenecek.

Sarı kart cezası nasıl olur?

Bir maçta iki sarı kart: Oyuncu bir maçta iki sarı kart gördüğünde, kartın rengi kırmızıya dönüşür. Oyuncu maçtan çıkar ve bir sonraki maç için de cezalı olur. Önceki maçlardan olan sarı kartlar sayılmaz ve maç cezasına neden olmaz, yalnızca oyuncunun sezonluk profiline dahil olur.

Çağdaş Atan neden ceza aldı?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan (PFDK) yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'deki Gençlerbirliği müsabakasında kırmızı kart gören Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, rakip takım mensubuna yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine ...

Çağdaş Atan kovuldu mu?

Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör Çağdaş Atan ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Turuncu-yeşilli kulüp, ayrılığı "Teknik direktörümüz Çağdaş Atan'a ve ekibine kulübümüze katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." ifadeleriyle duyurdu.

Futbol men ne demek?

Daha açık konuşacak olursak taraftarların müsabaka alanlarında veya çevrelerinde veya taraftar buluşma yerlerinde şiddet veya hakaret içerikli bütün hareketlerinden dolayı doğrudan doğruya seyirden men cezasına hükmedilir. Kişi hakkında dava açılırsa ve bu tedbir mahkeme tarafından kaldırılmadığı müddetçe devam eder.