Ankara Merkez Tuz Gölü arası kaç kilometre?

İçindekiler:

  1. Ankara Merkez Tuz Gölü arası kaç kilometre?
  2. Ankara Tuz Gölü arası kaç dk?
  3. Tuz Gölü kac kilometre?
  4. Tuz Gölü istanbul arası kaç saat sürer?
  5. Tuz Gölüne ne zaman gitmeli?
  6. Cihanbeyliden Tuz Gölü'ne nasıl gidilir?
  7. Ankara Tuz Gölü Nasıl Gidilir?
  8. Tuz Gölü ile Kapadokya arası kaç km?
  9. Tuz Gölüne nerede girilir?
  10. Tuz Gölünde canlı var mı?

Ankara Merkez Tuz Gölü arası kaç kilometre?

Ankara üzerinden geliyorsanız Ankara Tuz gölü kaç km sorusunun cevabı 149 km.

Ankara Tuz Gölü arası kaç dk?

Tuz Gölü, Ankara, Konya ve de Aksaray illerinin sınırının kesiştiği bir noktada bulunur. Tuz Gölü, genel olarak Aksaray' a daha yakın olmaktadır. Araç ile Aksaray'a hemen hemen bir saatlik mesafededir. Ankara'ya ise araç ile yaklaşık olarak 2 saatlik uzaklıkta yer almaktadır.

Tuz Gölü kac kilometre?

80 km Tuz Gölü/Uzunluk

Tuz Gölü istanbul arası kaç saat sürer?

- İstanbul Şereflikoçhisar arası 597 kilometre, 6 saat 15 dakika sonra ulaşılabilmektedir, Çok geniş olduğundan dolayı Tuz Gölü'nün farklı bölgelerine değişik şehirlerin karayolları üzerinden de rahatlıkla ulaşım sağlanabilir.

Tuz Gölüne ne zaman gitmeli?

TUZ GÖLÜ'NE NE ZAMAN GİDİLİR? Tuz Gölü ilkbahar aylarında maksimum seviyede suyu bulunduğu için gezmek için gölde yürümeyi tercih edenler bu aylarda ziyaret edebilir. Yaz sonunda ise tamamen sular çekildiği için güzel ve farklı manzaralar ortaya çıkar isteyenler bu aylarda da göle ziyaret gerçekleştirebilirler.

Cihanbeyliden Tuz Gölü'ne nasıl gidilir?

Konya'dan gelecek olanlar Konya Kavşağının sağında kalan Cihanbeyli ilçesine gelerek Tuz Gölü'ne ulaşabilirler. Özel araçları ile gelemeyenler ise Konya otobüsleri kullanılarak Cihanbeyli ilçesine gitmeniz gerekiyor. İlçeden Tuz Gölü'ne gelen dolmuşlar bulunmaktadır.

Ankara Tuz Gölü Nasıl Gidilir?

Ankara'dan Tuz Gölü'ne Nasıl Gidilir, Tuz Gölü'ne Ankara'dan gidecekler özel araçlarıyla Şereflikoçhisar ilçesine ulaşım sağlanır ve Tuz Gölü kıyısı görebilirsiniz. Özel araçlarıyla gidemeyenler ise Şereflikoçhisar ilçesi araçları Tuz Gölüne gitmektedir. Ayrıca AŞTİ'den kalkan Aksaray otobüslerini kullanabilirsiniz.

Tuz Gölü ile Kapadokya arası kaç km?

Kapadokya gezimizin dönüşünde önce Ihlara Vadisi'ne sonra da Tuz Gölü'ne uğradık. Kapadokya'dan Tuz gölüne direkt gidilince yol yaklaşık 200 km.

Tuz Gölüne nerede girilir?

Gölün doğu kıyısı Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesi sınırlarında, gölün batı kıyısı ise Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde. Özel araçla Tuz Gölü'ne ulaşmak isteyenler Ankara-Aksaray Karayolu üzerindeki Şereflikoçhisar ilçesine giderek Tuz Gölü'nün doğu kıyılarını ziyaret edebiliyor.

Tuz Gölünde canlı var mı?

Tuzlu ortamlara uyum sağlamış olan flamingo, kılıçgaga, angıt ve benzeri kuşların yanı sıra yağmurcunlar, turnalar, yaban kazları ve yaban ördekleri gölde büyük topluluklar halinde yaşamaktadır.