iPhone 6 kurtarma moduna nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. iPhone 6 kurtarma moduna nasıl alınır?
  2. iPhone iTunes ne demek?
  3. iPhone kurtarma modu ne demek?
  4. iPhone 5s kurtarma moduna nasıl alınır?

iPhone 6 kurtarma moduna nasıl alınır?

Ana Ekran düğmesi bulunan iPad, iPhone 6s veya önceki modeller ve iPod touch (6. nesil) veya önceki modeller: Ana Ekran düğmesiyle Üst (veya Yan) düğmeyi aynı anda basılı tutun. Kurtarma modu ekranını görene kadar her iki düğmeyi basılı tutmaya devam edin.

iPhone iTunes ne demek?

iTunes, Apple, kullanıcıları için özel olarak hazırlanmış bir eğlence platformu olarak tanımlanabilir. ... Aynı zamanda iTunes sayesinde sahip olduğunuz Mac, iPhone, iPad ve iPod gibi farklı cihazlar arasında da veri transferinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

iPhone kurtarma modu ne demek?

Aynı bilgisayarlarda olduğu gibi iPhone'larda da kurtarma modu (recovery mode) özelliği bulunuyor. ... Bu sayede iPhone yazılımsal olarak zarar gördüğü zamanlarda tekrar kullanılabilir hale getirilebiliyor. iPhone'unuz bir güncelleme sırasında hata yaşamış ve bu sebepten dolayı açılmıyor olabilir.

iPhone 5s kurtarma moduna nasıl alınır?

iPhone açma / kapama tuşuna basılarak kapatılır. Kapanan iPhone, yeniden açma / kapama ve ses kısma tuşuna aynı anda basılarak beklenir. Cihazın ekranında Apple logosu ve aynı zamanda iTunes ekranında kurtarma modu çıkana kadar basılı tutup, ekranda iTunes logosu çıktığında artık cihaz kurtarma moduna geçmiş olacaktır.