Alsancak Diş Hastanesi açık mi?

İçindekiler:

  1. Alsancak Diş Hastanesi açık mi?
  2. Dişçiler saat kaça kadar açık?
  3. Diş Hastaneleri Pandemide açık mı?
  4. Diş randevuları ne zaman açılacak?
  5. Diş hekimleri günde kaç saat çalışır?

Alsancak Diş Hastanesi açık mi?

Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi. Salı ve perşembe günleri saat 17.00-19.00 arasında poliklinik hizmeti verilmektedir. DUYURU! Siz hastaneyi değil, hastane sizi beklesin.

Dişçiler saat kaça kadar açık?

08.30-12.00 ile 13.00-16.00 saatleri arasında Poliklinik hizmeti, 16.00-08.00 saatleri arasında Poliklinik Nöbet hizmeti, 17.00-20.00 saatleri arasında Mesai Dışı Poliklinik hizmeti verilmektedir.

Diş Hastaneleri Pandemide açık mı?

Pandemiyle birlikte ağız diş sağlığı merkez ve hastanelerinde acil işlemler dışındaki poliklinik hizmetleri askıya alındı. Kamuda çalışan binlerce diş hekimi ve sağlık teknikeri filyasyon ekiplerinde görevlendirildi. Yurttaşlar uzun süre ağız ve diş sağlığı hizmetine ulaşmadı.

Diş randevuları ne zaman açılacak?

DİŞÇİ VE DİŞ HASTANELERİ NE ZAMAN AÇILACAK? Normalleşme takviminde dişçilerin ne zaman hasta kabulüne başlayacağına dair bir bilgi bulunmamakla birlikte diş hekimlerinin ve fizyoterepistlerin 1 Eylül'de göreve başlaması planlanıyor.

Diş hekimleri günde kaç saat çalışır?

Belirli bir geçiş süresi sonunda, hekimlerin haftada en fazla 48 saat çalıştırılması; her 24 saatte, en az 11 saat kesintisiz dinlenmeleri; haftada en az 24 saat tatil yapmaları; yılda en az 4 hafta maaşlı izin kullanmaları ve gece çalışmalarının en fazla 8 saat olması öngörülmektedir.