Haftasonu kargo gelir mi?

İçindekiler:

  1. Haftasonu kargo gelir mi?
  2. Kargo hafta sonu kaça kadar dağıtım yapıyor?
  3. Aras Kargo Hafta Sonu kargo gelir mi?
  4. Yasakta kargo gelir mi?
  5. Kargolar cumartesi gunu kaca kadar calisiyor?
  6. 17 gün yasakta kargolar çalışıyor mu?
  7. Yasakta PTT kargo çalışıyor mu?

Haftasonu kargo gelir mi?

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişimiz devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerimizin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerimizde yapılmaktadır.

Kargo hafta sonu kaça kadar dağıtım yapıyor?

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişi devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerde yapılmaktadır.

Aras Kargo Hafta Sonu kargo gelir mi?

Aras Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah 09.00'da açılıp, 18.00'de kapanıyor. ARAS KARGO HAFTA SONU AÇIK MI? Hafta sonu cumartesi günleri 09:30'dan 15.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Yasakta kargo gelir mi?

KARGOLAR SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN MUAF MI? Tam kapanma genelgesi içerisinde Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler Listesi de paylaşıldı. Bu listenin 22. maddesinde “Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları” da bulunuyor. Bu nedenle kargocular kısıtlamadan muaf olacaklar.

Kargolar cumartesi gunu kaca kadar calisiyor?

Cumartesi günleri 09.00-15.00 saatleri arasında çalışıyor. *Pazar günleri bütün kargolar kapalıdır.

17 gün yasakta kargolar çalışıyor mu?

Tam kapanma sürecinde kargolar çalışmaya devam ediyor. 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında kargo şirketleri sokağa çıkma yasağından muaflar. Cumartesi günü da kargolar çalışıyor.

Yasakta PTT kargo çalışıyor mu?

YASAKTA PTT KARGO ÇALIŞIYOR MU? ... İçişleri Bakanlığı genelgesinde yer verilen sokağa çıkma yasağından muaf kişiler listesinde PTT çalışanlarının da 17 günlük tam kapanmada sokağa çıkma yasağından muaf oldukları yer alıyor.