2021 ehliyet değiştirme ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. 2021 ehliyet değiştirme ücreti ne kadar?
  2. Ehliyet yenileme kaç para 2020?
  3. Ehliyet yenileme ücreti Ptt'ye yatırılır mı?
  4. Ehliyet yenileme tarihi ne zaman bitiyor?

2021 ehliyet değiştirme ücreti ne kadar?

2021 Ehliyet yenileme ücreti ne kadar? - Eski tip ehliyetini yeni tip ehliyet ile değiştireceklerin ödeyecekleri ücret: 13+2 TL'dir. - Eski tip ehliyetini kaybedenlerin veya çaldıranların yeni tip ehliyet almak için ödeyecekleri ücret 13+2 TL'dir.

Ehliyet yenileme kaç para 2020?

EHLİYET YENİLEME ÜCRETİ 2020 yılında uygulanacak yeni zamlı tarifeler alt kısımda listelenmiştir. Eski tip ehliyetini yeni tip ehliyet ile değiştireceklerin ödeyecekleri ücret: 13+2 TL'dir. *Eski tip ehliyetini kaybedenlerin veya çaldıranların yeni tip ehliyet almak için ödeyecekleri ücret 13+2 TL'dir.

Ehliyet yenileme ücreti Ptt'ye yatırılır mı?

Kimlik kartı satış bedeli, pasaport, sürücü belgesi harcı ve değerli kağıt bedellerinin tahsilatları vergi dairesi müdürlükleriyle gelir servisi bulunan mal müdürlükleri, anlaşmalı bankalar ve PTT vasıtasıyla yapılabilecek.

Ehliyet yenileme tarihi ne zaman bitiyor?

Yeni tip çipli ehliyete geçmek için tanınan süre 31 Aralık 2020'de doluyordu. Ancak bu süre daha önce uzatıldı. tarihinden önce düzenlenmiş olan eski tip ehliyetlerin değiştirilmesi için verilen süre 31 Aralık 2022'de sona erecek.