Pasif etmek ne demek?

İçindekiler:

  1. Pasif etmek ne demek?
  2. Aktif pasif yonetimi nedir?
  3. Cinsel aktif nedir?
  4. Pasif Abonelik ne demek?
  5. Pasif demek ne anlama gelir?
  6. Pasif hat ne demek?
  7. Elektrik pasif ne demek?
  8. Pasif işçi ne demek?

Pasif etmek ne demek?

1. Bir şeye karşı tepki göstermeyen, etkinliği olmayan, başkasının etkisine katlanan, eylemsiz, edilgin.

Aktif pasif yonetimi nedir?

Aktif-pasif yönetimi firmaların risk ve likidite ilkeleri çerçevesinde bilançonun her iki tarafının da karı maksimize edecek şekilde düzenlenmesi ve değiştirilmesidir. Aktif-pasif yönetimi ile firmaların riskleri azaltılmakta olup aynı zamanda kar maksimizasyonu da sağlanmaktadır.

Cinsel aktif nedir?

Cinsel uyarılma (ayrıca cinsel heyecan), cinsel aktivite sırasında veya beklentisiyle cinsel arzunun uyarılmasıdır. Cinsel ilişki için hazırlık olarak vücutta ve zihinde bir takım fizyolojik tepkiler oluşur ve bu süreç boyunca devam eder. Erkek uyarılması sertleşmeye neden olur.

Pasif Abonelik ne demek?

Listenizden çıkarılmış, abonelik iptalinde bulunmuş ya da henüz aboneliği onaylanmamış abonelerdir.

Pasif demek ne anlama gelir?

Pasif kelimesinin anlamı bir şeye tepki göstermeyen ve edilgen olan demektir. Pasif olan kişiler hayatını daha içe kapanık bir şekilde yaşamaktadır. Bunun için eylemsiz ve edilgen olarak pasif kelimesi kullanılmaktadır.

Pasif hat ne demek?

Pasif Süre (92 gün): Pasif süre boyunca hattınız dış aramalara kapalıdır, sadece hattınızdan çağrı alabilirsiniz. Tekrar arama yapabilmek için yükleme yapmanız gerekmektedir.

Elektrik pasif ne demek?

Pasif elemanlar aktif olanlara oldukça zıttır. İşlerini gerçekleştirmek için herhangi bir harici voltaja ihtiyaç duymazlar. Kendi başlarına enerji sağlayamaz aktif cihazlardan yardım almaları gerekir.

Pasif işçi ne demek?

İşçinin rolü veya pasif rolü, o zamandan beri bazı insanlar aşağılayıcı olduğuna inanıyor ; bu nedenle, bu kişi, herhangi bir nedenle işini normal şekilde yerine getiremeyen bir kişi olarak kabul edilir .