Beyaz tene hangi kırmızı ruj?

İçindekiler:

  1. Beyaz tene hangi kırmızı ruj?
  2. Kimlere yakışır bordo ruj?
  3. Pembe kıyafete hangi ruj?
  4. Şeftali ruj kimlere yakışır?
  5. Pembe ruj kime yakışır?

Beyaz tene hangi kırmızı ruj?

Beyaz tene kan kırmızısı denilen koyu koyu kırmızılar daha çok yakışıyor. Ayrıca beyaz tenliler de içinde mavi alt ton bulunan soğuk kırmızılara da yönelmeliler. Örneğin, Nars Velvet Matte Lip Pencil Mysterious Red gibi.

Kimlere yakışır bordo ruj?

Eğer beyaz, açık buğday gibi bir cilt tonuna sahipsen daha soğuk, vişne çürüğü rengi rujları, eğer buğday ve esmer cilt rengine sahipsen de içinde sıcaklık barındıran bordo renklerini tercih edebilirsin.

Pembe kıyafete hangi ruj?

Pembe renkte elbise giydiğinizde Mavi-gri, Leylak tonları, pembe-mavinin tonlarında göz makyajı ile pudra pembesi bir ruj kullanabilirsiniz.

Şeftali ruj kimlere yakışır?

Beyaz tenli olamayacak kadar koyu tenliysen ve kolay bronzlaşıyorsan, buğday tenli olabilirsin. Buğday tenliler, sıcak alt tonlu ya da nötr alt tonlu olabilir ama genellikle soğuk alt tonlu olmazlar. Şeftali rengi ruj nötr alt tonlulara çok yakışır.

Pembe ruj kime yakışır?

Özellikle açık tonlardaki pembe rujlar sarışın kadınlara çok yakışır. Çünkü sarı ve pembe birbirinin zıt renkleridir. Bu yüzden sarı saçta pembe ruj güzel durur. Soğuk alt tonlu açık pembeler ile fuşya gibi canlı pembeler açık/beyaz tenlilere çok yakışır.