Aracın temiz kağıdı nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Aracın temiz kağıdı nereden alınır?
  2. Arabanın borcu yoktur kağıdı nereden alınır?
  3. Araç temiz kağıdı nedir?
  4. Belediyeden emlak borcu yoktur yazısı nasıl alınır?
  5. Vergi dairesi temiz kağıdı nasıl alınır?
  6. Vergi borcu yoktur belgesi nereden alınır?

Aracın temiz kağıdı nereden alınır?

Vatandaşların “Temiz Kağıdı” olarak nitelediği taşıtın satış veya devrine ait ilişik kesme belgesi ise yine hiç beklenilmeden, aracın kayıtlı olduğu e-VDO'lu vergi dairesinden temin edilebilecek.

Arabanın borcu yoktur kağıdı nereden alınır?

Borcu Yoktur ve Mükellefiyet Yazıları Gelir İdaresi Başkanlığı İnternet Sitesinden alınabilecek.

Araç temiz kağıdı nedir?

GELİR İdaresi Başkanlığı, vatandaşlara motorlu taşıtını bulundukları yerde satma ve devretme imkanı getiriyor. Gelir İdaresi, motorlu taşıtların satış veya devrini kolaylaştırıyor. ... Ardından da vergi dairesince, vatandaşların temiz kağıdı olarak niteledikleri ilişik kesme belgesi verilecek.

Belediyeden emlak borcu yoktur yazısı nasıl alınır?

Borcu yoktur.” yazısı, gayrimenkulün bulunduğu belediyeden ya da e-devlet uygulamasında Gelir İdaresi Başkanlığı Borcu Yoktur Yazısı Talep Girişi sayfasından alınabilir.

Vergi dairesi temiz kağıdı nasıl alınır?

Birinci yol bağlı bulunduğunuz vergi dairesi makamına bir dilekçe yazarak, firma yetkilisi iseniz bizzat kendiniz, adınıza bir çalışanınız gidecekse vergi borcu yoktur yazısını almaya yetkili olduğuna dair firma yetkilisi tarafından imzalanmış bir dilekçeyi yanınızda bulundurarak alabilirsiniz.

Vergi borcu yoktur belgesi nereden alınır?

Vergi borcu yoktur yazısını almak için vergi mükellefi olan kişi bağlı bulunduğu vergi dairesine başvuruda bulunarak bu yazıyı temin edebilmektedir.