Bandırma'da Perşembe Pazarı nerede kuruluyor?

İçindekiler:

  1. Bandırma'da Perşembe Pazarı nerede kuruluyor?
  2. Bandırma'da Pazartesi Pazarı nerede kuruluyor?
  3. Balıkesir bit pazarı nerede?
  4. Sarımsaklı Pazarı hangi gün 2021?

Bandırma'da Perşembe Pazarı nerede kuruluyor?

Paşabayır Mahallesinde Perşembe günlerinde kurulan semt pazarının vatandaşlar tarafından artık tercih edilmediğinin altını çizen Esnaf Odası Başkanı Erkan Alpsu “ O bölgede yaşayan vatandaşlar Pazartesi Pazarının daha büyük ve çeşit bakımından daha zengin olduğu gerekçesiyle Perşembe Pazarını değil Pazartesi Pazarını ...

Bandırma'da Pazartesi Pazarı nerede kuruluyor?

Pazartesi Pazarı Haftaya Kendi Yerinde Kurulacak. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun'un Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ile birlikte yapmış olduğu toplantılar neticesinde Pazartesi günleri Sunullah Mahallesi Meydan Sokak'ta kurulan Semt Pazarımız önümüzdeki haftadan itibaren yine kendi yerinde kurulmaya devam edecek.

Balıkesir bit pazarı nerede?

Pazar günleri ise Gümüşçeşme pazarında Bit Pazarı kurulmakta ve yol boyuna uzanan eskiye dair ne varsa bugünde pazarlarda onları görebilmek mümkündür. Balıkesir'de bit pazarlarına ilgi büyük olur. Balıkesir şehir merkezi ve tüm ilçelerinde en taze ürünleri bulabileceğiniz geleneksel pazar alışverişi çok yaygındır.

Sarımsaklı Pazarı hangi gün 2021?

Yeni düzenleme ile ilçemizde semt pazarlarının Cumartesi günleri açılacağı belirtildi. Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası tarafından yapılan yazılı açıklamada, ' 8.05.2021 ve 15.05.2021 Cumartesi günleri ilçemize bağlı tüm pazarlarımız (Sarımsaklı,Altınova, Perşembe, Cunda ve Armutçuk) kurulacaktır.