Esra Bilgiç kimlerle evlendi?

İçindekiler:

  1. Esra Bilgiç kimlerle evlendi?
  2. Esra Bilgiç hangi burç?
  3. Esra Bilgiç estetik li mi?
  4. Esra Bilgiç saç rengi nedir?

Esra Bilgiç kimlerle evlendi?

Ankara doğumlu olan Esra Bilgiç, Türk oyuncu ve mankendir. Esra Bilgiç, 2014 yılından beri beraber olduğu Türk futbolcu Gökhan Töre ile tarihinde evlendi ve 17 Haziran 2019 tarihinde tek celsede boşandı.

Esra Bilgiç hangi burç?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Melis Civelek'in kaleme aldığı Bir Umut Yeter adlı dizide Derya rolünü canlandıran Esra Bilgiç, Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ile evlidir. 26 yaşındaki Bilgiç, 1.77 metre boyunda, 50 kilo ve Terazi burcudur.

Esra Bilgiç estetik li mi?

Doğal güzel sanılırken estetik harikası olduğu ortaya çıkan oyuncu, kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu. Bilgiç'in estetik yaptırdığını öğrenen sosyal medya kullanıcıları ise 'Sen de mi Esra?', 'Doğal güzel sanıyordum', 'Bambaşka biri olmuş' yorumlarında bulundu.

Esra Bilgiç saç rengi nedir?

SAÇRENGİ: KAHVERENGİ Esra Bilgiç yılında Ankara'da dünyaya gözlerini açmıştır. 2014 yılından bu yana ise modellik ve oyunculuk yapmaktadır. 2014-2018 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan fenomen dizi Diriliş Ertuğrul'da Engin Altan Düzyatan ve Hülya Darcan gibi usta oyuncularla birlikte oynamıştır.