Gölyazı ya metroyla nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Gölyazı ya metroyla nasıl gidilir?
  2. Gölyazı Köyü hangi ilçeye bağlı?
  3. Gölyazının Neyi Meşhur?
  4. Bursa Göl yazıya nasıl gidilir?
  5. Bursa Gölyazı Köyü arası kaç kilometre?
  6. Gölyazı tekne turu ne kadar?
  7. Gölyazı hangi otobüs gider?
  8. Bursa iznik nasıl gidilir?
  9. Bursa Gölyazı Köyü Nerede Kalınır?
  10. Gölyazıya otobüsle nasıl gidilir?
  11. Bursa İznik hangi otobüs gider?
  12. İznik hangi yoldan gidilir?
  13. Uluabat Gölü hangi Otobüs gider?

Gölyazı ya metroyla nasıl gidilir?

Gölyazı Köyü Bursa'da Ulubat gölü kıyısında bulunmaktadır. Şehir Merkezi'nden Heykel'den Şehreküstü metro istasyonundan metroya binip Küçük Sanayi metro istasyonunda indikten sonra 5/G otobüs hattına aktarma yaparak Gölyazı Köyü'ne ulaşabilirsiniz.

Gölyazı Köyü hangi ilçeye bağlı?

Gölyazı, Nilüfer
Gölyazı
ÜlkeTürkiye
İlBursa
İlçeNilüfer
Coğrafi bölgeMarmara
7 satır daha

Gölyazının Neyi Meşhur?

Efsanelere konu olan Apollonia'nın merkezi olarak bilinen Ulubat Gölü kenarındaki bu küçük yarımada 250 yıllık Rum Evleri, 700 yılı aşkın Ağlayan Çınarı, eşsiz coğrafi yapısı ve kuş cenneti olma özelliği ile Gölyazı, haftasonu yeni yer keşfetmek isteyenler için biçilmiş kaftan.

Bursa Göl yazıya nasıl gidilir?

Otobüs ile: Bursa'nın ulaşım firması olan Burulaş'ın sitesinden 5-G hattının seferlerine bakabilir, sizin için hangi saatlerin uygun olduğunu karar verdikten sonra Bursa merkezde bulunan Küçük Sanayii istasyonuna gelip buradan da 5-G hattı ile 1 saatlik bir yolculuk ile Gölyazı merkeze kadar ulaşabilirsiniz.

Bursa Gölyazı Köyü arası kaç kilometre?

Bursa Gölyazı Köyü arası kaç km ? 38 km. 40 dk bir mesafede bulunuyor.

Gölyazı tekne turu ne kadar?

Arkadaşlarının Gölyazı Tekne Turu hakkında ne söylediklerini gör. Girişte zaruri bir otopark yapılmış. 5 ₺ verip park edip köye 5 dk yürüyerek gitmeyi tercih etmeyenler kişi başı 25 ₺ vererek tekneyle sazlık ve gölde adayı dönecekleri kısa bir tur yapabilir.

Gölyazı hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Bursa Gölyazı yakınından geçiyor: 116.

Bursa iznik nasıl gidilir?

Bursa'dan İznik'e yazları sabah 07.00'dan akşam 24.00'a, kışları ise yine sabah 07.00'dan akşam 23.00'a kadar araç hareket etmektedir. Her 20 dakikada bir Bursa Terminali'nde ilçe dolmuşlarının hareket ettiği bölgede Orhangazi dolmuşlarının yanından ulaşılmaktadır. Yolculuk ücreti 15 TL'dir.

Bursa Gölyazı Köyü Nerede Kalınır?

Gölyazı-Nilüfer Otelleri
  • Ramada Bursa Nilüfer.
  • Crowne Plaza Bursa Convention Center & Termal SPA.
  • Görükle Oruç Hotel SPA.

Gölyazıya otobüsle nasıl gidilir?

Otobüs ile: Bursa'nın ulaşım firması olan Burulaş'ın sitesinden 5-G hattının seferlerine bakabilir, sizin için hangi saatlerin uygun olduğunu karar verdikten sonra Bursa merkezde bulunan Küçük Sanayii istasyonuna gelip buradan da 5-G hattı ile 1 saatlik bir yolculuk ile Gölyazı merkeze kadar ulaşabilirsiniz.

Bursa İznik hangi otobüs gider?

401, F-1, 38, 91/G, 92, 93E, 97/G, 18B, 43H numaralı otobüsleri kullanarak otogara gidebilirsiniz. Otobüslerin bazıları gece saatlerinde yolculuk yapacak olan misafirlerin otogara ulaşımını kolaylaştırıyor.

İznik hangi yoldan gidilir?

Metro turizm'in 02 Istanbul'dan İznik'e direk otobüs seferi var.Yalova istikametinden Iznik'e gitmek için Bursa karayolunu kullanın. Orhangazi'ye geldiğinizde şehir merkezinden sola, Iznik istikametine sapın. Boyalıca ve Çakırca köylerinden sonra 42 km sonra Izniktesiniz.

Uluabat Gölü hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları ulubat gölü kiyisi yakınından geçiyor: 5/G, 901.