212 parfüm erkek kokusu nasıl?

İçindekiler:

  1. 212 parfüm erkek kokusu nasıl?
  2. 212 parfüm nedir?
  3. 212 Hangi parfüm?
  4. 212 parfüm hangi ülkenin?

212 parfüm erkek kokusu nasıl?

Yazın kullanabilirsiniz kesinlikle elegan bir erkeğin kokusu olan Carolina Herrera 212 Men odunsu notaalrıyla dikkat çekiyor.İçerisinde greyfurt, zencefil, bergamot, aquatik harman ve sandal ağacı barındırıyor.Çok günlük bir parfüm,rahatlatıcı yapay olmayan natürel gelen bir koku.

212 parfüm nedir?

Ürün Kullanımı Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkta uygulanır. Amerikan Carolina Herrera markası tarafından 1999 yılında satışa sunulan Carolina Herrera 212 Edt 100 Ml Erkek Parfüm, ufak dozlarda kullanılmasına rağmen gün boyunca tende ve tekstil üzerinde kalıcı bir etki yaratır ve uzun süre etkisini kaybetmez.

212 Hangi parfüm?

Dünya parfüm otoritelerinin büyük övgüsünü alan ve yıllardır en çok tercih edilen parfümler sıralamasındaki özel konumunu koruyan Carolina Herrera 212 Sexy Edp, feminenliğini yansıtmak, kalabalıklardan sıyrılmak isteyen genç kadınlara o hep aradıkları kült esansı başarıyla sunuyor.

212 parfüm hangi ülkenin?

212, 1914 yılında Antonio Puig tarafından kurulan Antonio Puig SA bünyesindeki parfüm, kozmetik, çanta, ayakkabı, kemer ve diğer aksesuarlar markasıdır. Puig dördü Avrupa'da, biri Meksika'da olmak üzere toplam beş üretim tesisine sahiptir. Antonio Puig SA İspanya merkezlidir. Ürünleri 150 ülkede satılmaktadır.